Pınar Deniz'den olay Miray Daner itirafı!

26 yaşındaki oyuncu Pınar Deniz, İbrahim Selim’in sunduğu “İbrahim Selim ile Bu Gece” programına davetli oldu. Karantina sonrası yeni alışılagelmiş hayatını anlatan Deniz, şunları söyledi: "'Yeni olağan' diye bir şeyin olmasına inanmıyorum.

Pınar Deniz'den olay Miray Daner itirafı!

26 yaşındaki oyuncu Pınar Deniz, İbrahim Selim’in sunduğu “İbrahim Selim ile Bu Gece” programına davetli oldu. Karantina sonrası yeni alışılagelmiş hayatını anlatan Deniz, şunları söyledi:

"'Yeni olağan' diye bir şeyin olmasına inanmıyorum. Sokakta cümbür cemaat maskeli. İlk önce fazla fena hissettim kendimi, üzüldüm. Daha Sonra bunun olması gerektiğini algıladım. Karantinada fazla yemek yemek yedim, uyku düzenim bozuldu, spor yapmadım, kitap okuyabildim, film izlemeye odaklanamadım."

'Vatanım Sensin' dizisinin kendisi için özel olduğunu bildiren Deniz, "Benim oyunculuk algımın ilk başladığı diziydi. İşe başladığımda böylece heyecanlıydım ancak... Yönetmenlere 'Osmanlıca öğrenebilirim' demiştim" ifadelerini kullandı.

Rol arkadaşı Miray Daner ile birbirlerine tokat attığı sahne hakkında tanımlama yapan Pınar Deniz, "Birinci bölümde onunla tokat sahnemiz vardı ve her provada birbirimize tokat atıyorduk. Kıpkırmızı olduk. Yönetmen geldi dedi fakat 'Ne yapıyorsunuz ve niçin yapıyorsunuz?' Elimin, ayağımın titrediği sahneler vardı" şeklinde konuştu.

Deniz, "Estetiğin var mı?" sorusuna "Bir tek dişlerimi yatırdım. Kaşlarımı zeka hiç aldırmadım. Eski bir fotoğrafım var, tombalak olduğum... Dolgu yaptırdığımı söylemişler. Halbuki kiloluyum orada" şeklinde yanıt verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER