Rekabetçi oyuncular için yeni oyun bilgisayarı ön satışa çıktı

Bilgisayar dünyasında oyuncular ve e-spor uzmanlarının rekabet avantajı karşılamak için muhtemel olan en iyi donanıma ve performansa sahip elde etmek isterler.

Rekabetçi oyuncular için yeni oyun bilgisayarı ön satışa çıktı

Bilgisayar dünyasında oyuncular ve e-spor uzmanlarının rekabet avantajı karşılamak için muhtemel olan en iyi donanıma ve performansa sahip elde etmek isterler. En iyi sonuçları edinmek için en yumuşak animasyonlara, asgari gecikmeye ve minimum uyarı dağıtan efektlere ihtiyaç duyarlar. En son GPU'lar tarafından desteklenen yüksek kare hızları ve Hertz değerleri bu oyunculara rekabet üstünlüğü kazandırır. 240 Hz ekranı ve RTX ekran kartlarına sahip yeni Excalibur G900, oyuncuların ihtiyaç duyduğu tüm bu donanım ve teknolojiyi oyun severlerle buluşturuyor.

240 Hz ile oyunun kurallarını baştan yazılıyor

Rekabetçi oyuncuların bilgisayar alırken özellikle dikkat ettiği şeylerin en başında gelen Hertz değeri, 1 saniyede ekranda gösterilen kare sayısını açıklama eder. Yani ne değin çok kare gösterilse, ekranınız pek seri anlamına gelir. Bu Nedenle rekabetçi oyunlarda kayda değer bir hız avantajı elde etmiş olursunuz.

Rakibiniz ekranı 60Hz, sizinki 144/240 Hz ise, siz daha “fazla” görüntüyü 1 saniye içerisinde ekranda gördüğünüz için, saniye bazında menfaat elde eder ve karşınızdaki oyuncuya daha seri tepki vererek onu yenebilirsiniz. Ekran teknolojilerinin bu en enerjik özelliklerinden biri olan 240Hz'i şu anda Casper Excalibur G900'de deneyimleyebileceksiniz.

4ms reaksiyon süresi

Ekranların tepki süresi aldığınız görüş kalitesini de uç olarak etkiler. Oyuncu ekranlarında gördüğümüz 1ms, ekrandaki piksellerin metamorfoz hızını temsil eder. Ekranınızdaki ms değeri düşük ise, sizin oyun hızınıza yetişemeyen ekran, flu bir görüntü elde edecek ve ekranda oluşacak bu sorunlar sebebiyle de oyundaki başarınız etkilenecektir. Ms değeri yüksek bir ekran kullandığınızda ise piksellerin renk değiştirme süresi epeyce kısa olacağı için böyle bir sorunla karşılaşmazsınız.

Sadece 4ms tepkime süresi ile muazzam akıcı ekran geçişlerine sahip olacağınız Excalibur G900ile saniye başına düşen kare sayısını artırarak oyun sırasında ultra hızda oynamanız muhtemel olacak ve rekabetçi oyunlarda bir adım önde olacaksınız.

GTX ve RTX ekran kartları

Excalibur G900 oyun bilgisayarı ihtiyacınız olan performansa göre birbirinden zinde ekran kartı opsiyonları sunuyor. 4 ayrı ekran kartı ile NVIDIA'nın Turing mimarisinden GTXve RTX ekran kartlarını seçebilir, 8GB'a dek büyüyen harici ekran kartı belleği ile rekabet avantajı elde edeceksiniz.

En zorlu oyunları yüksek hızlı ekranlarda oynayın

240 Hz monitör ve GeForce GPU'ya sahip Excalibur G900 ile Call of Duty: Warzone'da, Fortnite, PubG, Killzone gibi yüksek hız gerektiren oyunlar deneme edildiğinde, daha akan animasyon, daha az gölgeleme, daha az yırtılma ve az geç kalma avantajları gözlemlendi. Oyun oynarken daha yüksek bir kare hızına sahip olmanın belirli, ölçülebilir faydaları tartışılmazdır. Daha yumuşak görünen animasyonlar; zorlu oyunlarda hedefi izlemeyi iyileştirir, uyarı dağıtıcı efektleri azaltır ve düşük “Sistem Gecikmesi” hedeflerini daha erken görmenize asistan olur.

10'uncu cins yeni işlemcisi ile oyun performansının sınırlarını zorlayan Casper'ın yeni bilgisayarı Excalibur G900, 240 Hz ekranı, 4 ms tepkime ve RTX ekran kartları ile bütün oyunlarda rekabet üstünlüğünü kolaylıkla elde edebileceksiniz. Ön satışa sunulan güçlü oyun bilgisayarı Excalibur G900'e www.casper.com.tr adresinden ulaşabilir, oyun dünyasında bütün rakiplerinizden bir adım daha önde olabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER