Sony'den yeni EXTRA BASS'lar geldi!

Sony, EXTRA BASSTM kablosuz hoparlör serisini SRS-XB43, SRS-XB33 ve SRS-XB23 modellerini ekleyerek genişletti.

Sony'den yeni EXTRA BASS'lar geldi!

Sony, EXTRA BASSTM kablosuz hoparlör serisini SRS-XB43SRS-XB33 ve SRS-XB23 modellerini ekleyerek genişletti. Ses kalitesi, sağlamlık ve kullanışlılık ön planda tutularak oluşturulan bu son tasarımlar ile istediğiniz zaman, istediğiniz yerde üstün ses kalitesinin keyfini çıkarabilirsiniz.

EXTRA BASS Ses

Sony'nin en yeni kablosuz hoparlörleri ile derin, vurucu basları istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. XB kablosuz hoparlör serisinde EXTRA BASSTM ses deneyimi, Sony'nin aşağıda ayrıntılarını bulabileceğiniz ünlü ses teknolojisi doğruca elde edilebiliyor.

X-Balanced Hoparlör Ünitesi

Sony'nin yeni geliştirdiği X-Balanced Hoparlör Ünitesi, daha zengin, daha derin ve daha keyifli bir dinleme deneyimi için yüksek ses kalitesi ve dinç ses basıncı sunuyor. Ünitenin dairesel olmayan şekli, hoparlör diyaframının alanını maksimize ederek daha vurucu baslar için ses basıncını artırıyor. Ilave olarak, benzer ses basıncını korurken sürücü gezinimini azaltarak daha eksik deformasyon sağlıyor. Örneğin XB33 üzerindeki ses basıncının seviyesi yaklaşık %30 artırılırken biçimsizleşme oranı bir önceki modele kıyasla (SRS-XB32) takriben %25 azaltıldı.

Geleneksel bir hoparlör ünitesindeki dairesel diyaframdan ayrı olarak, XB43'teki X-Balanced Hoparlör Ünitesi'nde yaklaşık olarak dikdörtgen şeklinde bir diyafram bulunuyor. 2 yönü olan hoparlör sistemi düşük-orta frekanslar için olan woofer'ı sadece daha yüksek frekans yelpazesine özel bir tweeter ile birleştiriyor. neticede, güçlü bir ses, derin ve vurucu baslar ve mucizevi bir vokal netliği elde ediliyor.

XB33 ve XB23'teki X-Balanced hoparlör ünitesi, yeni geliştirilen, dairesel olmayan bir diyafram ve merkez-dışı bir tasarıma sahip. Bu yeni tasarım, hoparlör diyaframını maksimize ederek daha pozitif ses basıncı yaratıyor ama hoparlörlerin boyut olarak kompakt olmasına ihtimal veriyor.

Mika ile Güçlendirilmiş hücresel tipi koni ve toz kapağı

Sağlam ve hafif MRC (Mika ile Güçlendirilmiş gözenekli olan tipi) koni ve toz kapağı, ses kalitesinin iyileştirilmesine katkı sağlıyor.

Faizsiz bağlı radyatörler

Edilgen ast radyatörlerin yerleşimi de her üç modelde pat diye pak bas sesi üretmek üzere optimize edildi.

LIVE SOUND modu

LIVE SOUND modu, 3 boyutlu ses deneyimiyle partinize yaşam vererek bulunduğunuz yeri bir karnaval alanına dönüştürür.

Suya, toza ve pasa dirençli

Yeni modellerin IP67 derecesi bir uçtan bir uca hoparlörünüzü gönül rahatlığıyla plaja, ormana, çöle ve istediğiniz her yere götürebilirsiniz. Yüzey ne değin tozlu olursa olsun hoparlörünüz çalışmaya devam eder. aynı zamanda tuz suya dayanıklı hoparlörler tamamen ağırlama denizde bile devam edebilir.

Darbeye dirençli

Hoparlörler fazla detaylı darbe testlerinden geçirildi ve son teknoloji ürünü darbeye dayanıklı tasarım doğruca, günlük kullanımda mecburi olarak karşılaşılan düşme, çarpma ve çiziklere karşısında koyabilecek güce sahip ayla getirildi. Bundan Böyle en fena sakarlıklar bile mesele yok. Hoparlörler, düşürseniz bile çalışmaya devam ediyor.

Işıklar

Hoparlörlerin fazla-renkli bir ışık çizgisi, tweeter ve hoparlör ışıklandırması sunan yeni tasarımı ile müzik festivali atmosferi yakalayabilirsiniz.

Fiestable ve Sony " Music Centre aplikasyonları

Aracısız akıllı telefonunuz üzerinden canlı bir kulüp havası yaratmak için bedava "Fiestable" aplikasyonunu kullanabilirsiniz. Işıkların tempoyla senkronize olmasını ya da renk değiştirmesini sağlayabilirsiniz.

Ücretsiz "Sony " Music Centre" aplikasyonu ile hoparlörünüzü dans pistinden bile denetleme edebilirsiniz. Favori çalma listenizi seçin, bir sonraki şarkıyı sıraya koyun veya modunuza uyacak şekilde ışıklandırmayı kapatın.

Parti Connect

Ek olarak, yeni Party Connect özelliği ile 100'e kadar uyumlu kablosuz hoparlör ile BLUETOOTH® teknolojisi üzerinden bağlantı kurup müziği ve ışıkları herkesin aynı ritimle dans edebileceği şekilde senkronize edebilirsiniz.

Yeni form faktörü

Yeni hoparlör serisi, geniş bir renk yelpazesi ve yenilenen tasarımıyla her türlü mekâna mükemmel armoni sağlayabilir. Kompakt, hafif ve taşıması kolay XB23, sırt çantanızın gözüne ya da kamp sandalyenizin kupa tutacağına sığar. bununla beraber bir hafta sonu kamp gezisinde çadırınıza ya da bir ağaca asmanıza elverişli bir kordonu bulunur.

USB-Tip-C

Hoparlörlerinizi bundan böyle yeni USB-Herif-C ile şarj edebilirsiniz.

Batarya ömrü ve bağlanabilirlik

24 saate dek pil ömrü sayesinde parti bütün gece devam edebilir. Hem akıllı telefonunuzu yük etmek üzere  USB Alıcı-A ile hoparlöre bağlayabilirsiniz, böylelikle siz ne dek ayakta kalıyorsanız telefonunuz da o kadar ayakta kalır. Müziklerinizi telefonunuz sıkıntı halindeyken de dinlemeye devam etmek için Bluetooth® teknolojisi ve NFC™ kullanarak hoparlörünüze bağlanmanız yeterli.

Piyasaya çıkış tarihi

SRS-XB43 modeli, siyah ve mavi renk seçenekleriyle Ağustos 2020'den itibaren satışa sunulacak.

SRS-XB33 modeli, siyah, mavi, kırmızı ve koyu gri renk seçenekleriyle Ağustos 2020'den itibaren satışa sunulacak.

SRS-XB23 modeli, siyah, mavi, kırmızı, koyu gri ve yeşil renk seçenekleriyle Ağustos 2020'den itibaren satışa sunulacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER