Coşkun Sabahleyin davetine katılamayan artist dostlarının posterini yaptırdı

Coşkun Sabah yeni şarkısı 'Yalan Yıllar'ı düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı.

Coşkun Sabahleyin davetine katılamayan artist dostlarının posterini yaptırdı

Coşkun Sabah yeni şarkısı 'Yalan Yıllar'ı düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı. Usta dostlarını da misafir etme eden lakin o kadar çoğunun salgın nedeniyle ve büyük kasaba dışında olmalarından nedeniyle gelemediğini söyleyen Sabah, mekanı meşhur isimlerin posterleriyle doldurdu.

Türk müziğinin güçlü sesi ve bestekarı Coşkun Sabahtan önceki gün tek şarkıdan oluşan single’ının tanıtımını gerçekleştirdi. Yalan Yıllar şarkısının tanıtımını yapan Sabahtan uzun vakit sonra her tarafta albüm yapmanın sevinç olduğunu dile getirdi. Şimdiye dek herkesin dilinde olan 95 tane şarkı yaptığını gösteren artist “Şarkılarım benim çocuklarım gibidir. 95 tane çocuğu olan bir baba gibiyim” dedi.
SÖZLERİM ÇARPITILDI

Pek çok meşhur artist ile farklı alanlara yönlendirilmiş incelemeler yaptığını da dile getiren sanatçı, usta dostlarının şehir dışında olması ve salgın nedeniyle evlerinden çıkamadıklarını o nedenle de tanıtım toplantısına katılamadığını söyledi. Oysa onlarla birlikte olmayı fazla istediği için görüşme mekanını yıllar içinde çalıştığı sanatçı dostlarının fotoğrafları ile süsleyerek onları yanına getirmiş oldu.
“Parası olmayan beni anlayamaz” sözleriyle son zamanlara damgasını vuran ve fazla rakam da tenkit bölge Coşkun Sabahleyin, sözlerinin çarptırıldığını ifade ederek, “Benim ağzımdan ‘Geçinemiyorum’ kelimesi çıkmadı. Bunu ispat edene 1 Milyon dolar noter huzurunda vereceğim. Ben ‘3-4 ay sorun olmaz. Fakat daha sonra da hazıra dağ dayanmaz’ dedim. Benim kızım yurtdışında iyi bir paraya okuyor, evinin yalnızca 900 euro kirası var. Benim kişisel kredilerim var. Çünkü bakımlı duran ırk değiliz. Bir paramız birikiyor sırık bir yer alıyorum. Bunların giderleri var. Benim söylediğimi kaç artist söyledi fakat kabak benim başıma patladı” dedi.
TAMER KARADAĞLI: SEN TÜRKİYE’NİN HAZİNESİSİN

Coşkun Sabahleyin'ı bu önemli gününde yalnız bırakmayan Tamer Karadağlı Coşkun Sabah ile objektiflere poz verdikten daha sonra sanatçıya övgülerle doymuş sözler söyledi. Taş fırın erkeği Tamer Karadağlı “Coşkun Sabahtan benim gözümde çok üretken ve kıymetli bir sanatçıdır. Kendimce o Türkiye'nin önemli hazinelerinden biridir” dedi.
ÇOCUKLAR DUYMASIN DİZİSİNE DEVAM

Çocuklar Duymasın dizisiyle ilgili olarak geçen ay, “Ben o proje de bundan böyle yokum” sözleri hatırlatılan Tamer Karadağlı, “Eylül’de çekimlere başlıyoruz. Ben yeniden varım proje de. Sadece bundan sonra her röportaj da ayrı bir şey söyleyeceğim” diyerek gülümsedi. Dizi de çok büyük bir transfer olduğunu da söyleyen Karadağlı, “Onu Birol Güven’e sorun” diyerek topu yapımcısınıa attı. Tamer Karadağlı, ressam arkadaşlarının karantina döneminde yaptığı “geçinemiyorum” açıklamalarıyla ilgili de konuştu. “Benim bir sıkıntım olmadı. Kimsenin namına da konuşmam doğru değil. Her oyuncu benzer parayı kazanmıyor” dedi.

Son güncelleme: 11:09 - 25.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER