TP-Link'ten yüksek hızlı USB!

Öbür, işlevsel ve nitelikli teknolojik aksesuarlarla tüketicileri şaşırtan TP-Link®, tekrar işlevsel ve nitelikli bir ürünü satışa sundu.

TP-Link'ten yüksek hızlı USB!

Öbür, işlevsel ve nitelikli teknolojik aksesuarlarla tüketicileri şaşırtan TP-Link®, tekrar işlevsel ve nitelikli bir ürünü satışa sundu. Bir ucu USB-C, öteki ucu USB-A girişe sahip olan UC400 uyarlayıcı, öbür girişe sahip USB destekli cihazları birbirine bağlamayı sağlıyor.

Dijital kamera, zeki telefon, USB kart okuyucu gibi ince USB girişe sahip (USB-C) cihazları seri ve tehlikesiz olarak USB-A girişli, mesela bir portatif bilgisayara bağlayıp verileri alıntı yapmak için bir uyarlayıcı gerekiyor. TP-Link UC400, bu işlevi görebilen bir uyarlayıcı. USB 3.0 destekli olan ürün, yüksek hızda bilgi alışverişi sağlıyor.

USB OTG (On-The-Go) düzenli bütün cihazlarla ahenkli olan UC400, TP-Link'in kaliteli ürün felsefesiyle üretiliyor. Ayrı işletim sistemleri desteği bulunan mahsul Windows, MacOS, Chrome OS, Linux OS ve Android işletim sistematik cihazlarla evrensel uyumluluğa sahip.

Kısa kablosu sayesinde her yere zahmetsizce taşınan UC400'ün öğüt edilen satmak fiyatı KDV dahil 8 USD olarak açıklanıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER