Melisa Sözen’i çıldırtan yorum: Ulan büzük dudak…

Başarılı oyuncu Melisa Sözen, sosyal medyada kendisine siber despotluk yapan bir takipçisinin yorumunu ifşa etti.

Melisa Sözen’i çıldırtan yorum: Ulan büzük dudak…

Başarılı oyuncu Melisa Sözen, sosyal medyada kendisine siber despotluk yapan bir takipçisinin yorumunu ifşa etti. Sözen kendisine gelen yorumu, "Kendilerine duydukları güvensizliği, yetersizlik hissini, aşağılık kompleksini ve sevgisizliklerini bu üslupla dile getiriyorlar"şeklinde yorumladı.

Instagram’da takipçisinden kendisine yapılan bir hakareti ifşa eden Melisa Sözen, “Kendilerine duydukları güvensizliği, yeteneksizlik hissini, bayağılık kompleksini ve sevgisizliklerini bu üslupla dile getiriyorlar” mesajını yazarak siber zorbalığı her tarafta gündeme getirdi.

Ünlü oyuncu, sosyal medyada seksist ve banal bir dille yazılanlara her gün birçok kişinin maruz kaldığını belirterek şu satırlara yer verdi:

* Bu ya da güya kişiler kendilerine duydukları güvensizliği, yeteneksizlik hissini, aşağılık kompleksini ve sevgisizliklerini bu üslupla dile getirdiklerinde iki şey düşünüyorum; ‘ya takmayın kafaya troller tekrar’ deyip dalga geçen bir dille cevabını belirlemek ya da daha da güzeli “eyvah” deyip geçip gitmek.

* Daha Sonra bu kişinin (kişi kim bilemiyorum çünkü kendisi de bilmediğinden sahte bir hesapla yazıyor) seksist ve bayağı bir dille yazdıklarına her gün birçok kişinin bayan/erkek ayrım etmeksizin maruz kaldığını ve bizim de bu üslubu “aman boşver” lerle gitgide artarak normalleştirmemize birincil ve son kere bir şeyler kâğıda dökmek istedim.

Fotoğraf: Instagram

* Hakaret ederek kendinize ve dünyaya olan sinirinizi boşaltmak istiyor olabilirsiniz, bizim benzer üslupla cevap vermeyeceğimizden de belli olabilirsiniz oysa haklısınız ama psikolojik problemlerinize başkalarına saldırarak derman bulamazsınız.

*Siber zorbalığınız karşısında şahsen ben bu naçizane mesajı paylaşmak istedim. Beni incitmediniz. Lakin siz ve sizin gibilerin elini kolunu sallaya sallaya insanlara musallat olarak kendini var etme çabasına da bir dur çağrıda bulunmak gerekli. Her şeyi boş vermemek gerekli alışkanlık yapıyor sonra.

İLGİLİ HABERMelisa Sözen'den Aslı Enver'e 'anne terliği' göndermesi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER