Yorumunu yap, LG InstaView kazan!

LG Electronics (LG), "Sosyal Ağ Kampanyası" ile kazandırmaya devam ediyor.

Yorumunu yap, LG InstaView kazan!

LG Electronics (LG), "Sosyal Ağ Kampanyası" ile kazandırmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü fenomen Zach King ile işbirliği yapan LG, Zach King kadar çekilen ve LG InstaView Buzdolabı'nın özelliklerini anlatan videoları 15 Haziran tarihinde, LG Türkiye'nin Facebook, Instagram ve Youtube hesaplarına yükleyecek. 5 Temmuz 2020 tarihine değin, bu hesapları takip ederek, yüklenen videoları beğenen, LG InstaView Buzdolabı'nın videolarda gösterilen özelliklerinden en beğendikleri hakkında açıklama yapan ve "Videoda en sevdiğin InstaView özelliği nedir?" sorusuna cevap veren katılımcılar LG InstaView Buzdolabı kazanma fırsatı elde edecek.

Katılımcıların LG Türkiye'nin tüm sosyal medya hesaplarında (Youtube, Facebook, Instagram) yorum yapmaları ya da birden fazla yorumda bulunmaları kazanma şanslarını artıracak. 17 Temmuz'da açıklanacak şampiyon ise, jüri tarafından, yaptığı yoruma gelen alkış ve açıklama sayısına kadar seçilecek. Yarışma katılımcıları, LG InstaView Buzdolabı'nın yanı sıra, birbirinden farklı onlarca armağan kazanma şansına da sahip olacaklar.

Keza, LG Beyaz Eşya Kampanyası dahilinde, 06 Haziran – 07 Temmuz tarihleri arasında, LG BrandShop, Teknosa veya MediaMarkt'tan LG InstaView alanlar, LG markalı diğer beyaz eşya alışverişlerinde kullanabilecekleri, 3.000 TL'ye varan indirim çeki kazanıyorlar. 

LG InstaView Buzdolapları Soğuk Hava Kaybını Önlüyor

LG IntaView Door-in-Door™ Pratik Kapılı Buzdolapları, geniş iç hacmi ile, daha fazla gıda depolarken, "tık"lama özelliği ile kullanıcılara kolaylık sağlıyor. LG InstaView sahipleri, yalnızca iki tıklama ile buzdolabının kapısını bile açmadan içerisinde yer alan besinleri görebiliyor. Bu Vesile Ile, buzdolabının kapısının kesintisiz açılıp kapanması sebebiyle oluşan soğuk hava ve enerji kaybının önüne geçiliyor, gıdaların daha uzun süre taze kalmasını sağlanıyor.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER