Zoom'a bir yeni yetenek daha

Zoom'un videolu konferansları, metne şekil değiştirme hizmeti Otter.ai tamamen yakında çok daha etkileşimli bir ayla geliyor.

Zoom'a bir yeni yetenek daha

Zoom'un videolu konferansları, metne şekil değiştirme hizmeti Otter.ai tamamen yakında çok daha etkileşimli bir ayla geliyor. Popüler hizmet, çağrıları hemen metne dönüştürebilen Otter Live Notes işlevini duyurdu.

Zoom içerisinden açılabilen işlev baştan sona katılımcılar, canlı transkripti açabiliyor, metni geriye kaydırabiliyor, metin üzerinde aksan yapabiliyor ve toplantı notları meydana getirmek için fotoğraflar ekleyebiliyorlar.

Otter Live Notes şu lahza Otter for Teams ve Zoom Pro veya yukarısına üye olan Zoom üyeleri kadar kullanılabiliyor. İşlevi bir Zoom toplantısı sırasında etkin ışık halkası getirmek için "Otter.ai Live Transcript" düğmesine tıklamak gerekiyor. Böylece Otter.ai'nin sitesinde Live Video Meeting Notes sayfası açılıyor ve metne dönüştürülen konuşmalar görüntüleniyor.

Hakiki zamanlı notlar almanızı karşılayan Live Video Meeting Notes ise Otter for Teams planına dahil edilmiş durumda.

Zoom, geçtiğimiz günlerde istemcisinin 5.0 sürümünü yayınlamıştı. Yeni sürümde AES 256-bit GCM şifrelemesi, toplantılarla ilgili yeni teftiş seçenekleri gibi geliştirmeler bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER