17 Yaşındaki Ezgi'yi Öldüren Ehliyetsiz Sürücü 1 Ayda Cezaevinden Çıktı

"Ezgi, ehliyetsiz ve aşırı hızlı araç kullanan eski milletvekili yeni Nizip belediye başkanının yeğeninden daha çok kusurlu gösterildi" Diken'de yer alan habere göre acılı aile tarafından yapılan açıklamada şunlar söylendi:'Olayı gören birden çok tanık olmasına rağmen savc.

17 Yaşındaki Ezgi'yi Öldüren Ehliyetsiz Sürücü 1 Ayda Cezaevinden Çıktı
s-121c55e76f4d4415a624daee6f34ce8234d1dd

Gaziantep'te Ehliyetsiz Sürücü Dehşeti: 17 Yaşındaki Ezgi Öldü, Şimal Yoğun Bakımda

"Ezgi, ehliyetsiz ve aşırı hızlı araç kullanan eski milletvekili yeni Nizip belediye başkanının yeğeninden daha çok kusurlu gösterildi"

Diken'de yer alan habere göre acılı aile tarafından yapılan açıklamada şunlar söylendi:'Olayı gören birden çok tanık olmasına rağmen savcılık tarafından alelacele bilirkişi tayin edilerek sadece ilk tutanaktaki tek tanığın beyanları, görüntü olmaksızın dayanak alınarak rapor düzenlendi. Bu raporda vefat eden Ezgi, ehliyetsiz ve aşırı hızlı araç kullanan eski milletvekili yeni Nizip belediye başkanının yeğeninden daha çok kusurlu gösterildi.Tüm yetkililere sesleniyoruz Gaziantep’te 17 yaşında ehliyetsiz ve şuursuz şekilde araç kullanan bu kişinin ayrıcalığı ve özelliği nedir? Hem bir cana kıyıp hem elini kolunu sallayarak nasıl dolaşır? Bunun sorumlusu kimdir?'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER