2022 DGS Başvurusu Nasıl Yapılır? DGS Başvuru Ücreti Kaç TL, Hangi Bankalardan Yatırılır?

DGS Başvrusu Nasıl Yapılır? DGS başvuruları 13 Mayıs tarihinde başlayıp 23 Mayıs 2022 saat 23.59'a kadar ÖSYM AİS üzerinden elektronik olarak yapılabilir.

2022 DGS Başvurusu Nasıl Yapılır? DGS Başvuru Ücreti Kaç TL, Hangi Bankalardan Yatırılır?
s-67a3ab7db6a28f124eb0aaa3ca72a4c23173d4

DGS Başvrusu Nasıl Yapılır?

DGS başvuruları 13 Mayıs tarihinde başlayıp 23 Mayıs 2022 saat 23.59'a kadar ÖSYM AİS üzerinden elektronik olarak yapılabilir. Başvurularını belirtilen tarihler arasında tamamlamayan adaylar için geç başvuru tarihi 31 Mayıs 2022 olarak belirlendi ve geç başvuru ücreti aynı gün ve yüzde 50 artırımlı olarak ödenecek.

DGS Başvuru Ücreti Kaç TL?

Bu yıl için DGS başvuru ücreti 190 TL olarak belirlendi.

DGS Başvuru Ücreti Hangi Bankalardan Ödenir?

Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç);Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç);Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç);Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç);Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler;ING Bank’ın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç);İş Bankası’nın tüm şubeleri, ATM, mobil bankacılık ve internet bankacılığı;Vakıf Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve ATM (KKTC’den başvuracak adaylar hariç);Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.);
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER