2022 Temmuz'da Asgari Ücrete Zam Gelecek mi? Maaşlara Ek Zam Olacak mı?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Zam Hakkında Açıklamalarda Bulundu. Konu hakkında konuşan Bakan Bilgin, ''Enflasyona karşı çalışanları korumak bizim vazifemiz.

2022 Temmuz'da Asgari Ücrete Zam Gelecek mi? Maaşlara Ek Zam Olacak mı?
s-e7ef7e4b3e0b26098d11237e953ea99a898286

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Zam Hakkında Açıklamalarda Bulundu.

Konu hakkında konuşan Bakan Bilgin, ''Enflasyona karşı çalışanları korumak bizim vazifemiz. Biz emeği, çalışanları enflasyona ezdirmeyeceğiz. Önümüzde Temmuz dönemi var. Temmuz ayında bütün çalışanların yüzünü güldürecek bir düzenlemeyi de Türkiye gerçekleştirecek durumdadır.'' dedi.

Temmuz Ayında Asgari Ücrete Zam Gelecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son yaptığı açıklamalarda 'Rasyonel gerekçelerle izah edilemeyecek fiyat artışlarına karşı hukuki ve idari tedbirler geliştiriyoruz. Ücretlilerin gelirlerindeki azalışı telafi edecek çalışmalar yapıyoruz. Bu çerçevede temmuz ayında enflasyon farklarıyla, ocak ayında ücretlerdeki yeni düzenlemelerle milletimizin her kesimini daha da rahatlatacağız. Enflasyonun geçtiğimiz aralık ve ocak gerçekleşmeleriyle sırtımızdan kurtulacağımız 2023 şubat, mart aylarından itibaren artık bu sorunları da önemli ölçüde geride bırakmış olacağız.' dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER