2022 TOKİ Başvuruları Ne Zaman, Nasıl Yapılır? TOKİ Başvuru Şartları Nelerdir?

Ev sahibi olmak isteyen binlerce vatandaşın gündeminde TOKİ konutları yer alıyor. TOKİ konut başvuruları tarihlerinin belli olmasının ardından vatandaşlar, başvuru şartlarını araştırmaya başladı.

2022 TOKİ Başvuruları Ne Zaman, Nasıl Yapılır? TOKİ Başvuru Şartları Nelerdir?

Ev sahibi olmak isteyen binlerce vatandaşın gündeminde TOKİ konutları yer alıyor.

TOKİ konut başvuruları tarihlerinin belli olmasının ardından vatandaşlar, başvuru şartlarını araştırmaya başladı. TOKİ bu yıl 24 ilde 3 bin 151 konutu sahipleri ile buluşturacak. Biz de sizler için TOKİ başvuruları ile ilgili merak edilenleri haberimizde derledik.

2022 TOKİ Başvuruları Ne Zaman?

TOKİ başvuruları 18 Temmuz 2022 tarihinde başlayacak ve 4 Ağustos 2022 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Başvuruları Nasıl Yapılır?

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, TOKİ başvuruları için Halkbank ve Ziraat Bankası şubelerine gidebilir.

İlginizi Çekebilir!

TOKİ Başvuru Ücreti Ne Kadar? TOKİ Başvurusu Hangi Bankaya Yapılır?

TOKİ Başvuru Şartları Nelerdir?

TOKİ başvurusunda bulanmak isteyenlerin öncelikleTürk vatandaşı olması gerekmektedir. 18 yaşını doldurmuş ve TOKİ'den daha önce hiçbir ev almaması  lazımdır. Başvuruda bulunan kişilerin kendileri, eşleri ve kendisinin altında bulunan bir bireyin Türkiye'de üzerine kayıtlı bir konutun da bulunmaması aranan koşullar arasındadır. Aynı zamanda  ev halkından sadece tek bir kişi başvuru yapabilir. Kişinin kendisi dışında ev halkından herhangi birinin başvuru yapmasıyla başvuru geçersiz sayılır.

TOKİ İstanbul Açık Arttırma Ne Zaman?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Projesi kapsamında inşa edilen 110 konut için 2 Ağustos Salı günü saat 10.30'da açık arttırma olacak.Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 75 konut için ise 3 Ağustos Çarşamba günü saat 10.30'da açık artırma olacak.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER