29.Uluslararası Tüketici Güvenliği Zirvesi

LobinTurkey tarafından gerçekleştirilen 29.Uluslararası Tüketici Güvenliği Zirvesi 25  Nisan da The Edtion Hotel de gerçekleşti. Zirve ,LobinTurkey y

29.Uluslararası Tüketici Güvenliği Zirvesi
LobinTurkey tarafından gerçekleştirilen 29.Uluslararası Tüketici Güvenliği Zirvesi 25  Nisan da The Edtion Hotel de gerçekleşti. Zirve ,LobinTurkey yönetim kurulu başkanı Fahri Ustaoğlunun açılış konuşmasıyla başladı.Fahri Ustaoğlu , tarihsel düşmanlarımız ülkemizi karıştırmak için her fırsatı değerlendirmekteler.Bir ve beraber olarak sorunların üstesinden gelebiliriz.Can güvenliğinin olmadığı bir yerde kaliteden bahsetmek mümkün değildir.Türkiye bölgesinin en güvenli ülkesidir.Tüketici hakları açısından da dünyanın örnek aldığı ülkedir. dedi.

Tüketici Güvenliği Zİrvesi hem tüketici sorunlarını hemde uluslararası güvenlik sorunlarınn tartışıldığı bir zemin oldu.Kalite ve Tüketici konulu oturumda konunun uzmanları tüketiciye yönelik deneyimlerini katılımcılarla paylaştı . Çeşitli sektör temsilcilerinin de bir arada bulunduğu Kalite ve Tüketici konulu oturum tüketiciye yapılan yatırımın aslında şirketlerin hayatını sürdürebilmesi için yapılan yatırım olduğu vurgulandı.

Yeni Güvenlik Ortamı ve Türkiye'ye etkileri konulu oturuma Bahçeşehir Üniversitesi Sİyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof.Dr.Gulnur Aybet ,  Deloitte Partner Ali Çiçekli ,Verusa Private  Dr.Necip Uludağ  ve  Bilgi Güvenliği Derneği Genel Sekreteri Fenomenbet Mehmet Ali İnceefe katılarak stratejik  güvenlik konularını ve siper güvenlik başta olmak üzere can güvenliği ,terör ve uluslararası ilişkileri tartıştılar.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı ve 24.Dönem İçişleri Komisyonu Başkanı ve Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy , güvenlik sorunun Türkiyenin değil Dünyanında en büyük sorunu olduğunu söyledi.Terörü lanetlerken teroristlerin ekmeğine yağ sürmemek gerektiğini söyledi.Toplumsal hayatımızın kaldığı yerden kesintiye uğramadan devam ettirerek inadına hayat inadına barış inadına kardeşlik demek lazım demek lazım dedi.

29.Uluslararası Tüketici Güvenliği Zirvesi Gala gecesinin açılış konuşmasını Merkez Valisi Orhan Öztürk , Bitlisli medrese hocasının kendisine anlattığı  bir anektotun nakletti ;Cebrail aleyhisselamın Peygamber Efendimizden sonra dünyaya 4 sefer daha geleceğini ilk geldiğinde bereketi , ikincisinde kanaati , üçünsünde hayayı  ,dördüncüsünde de asayişi kaldıracağını buyurdu.Terörün globalleşmesi bu ifadenin teyitidir .Çözümün insanlardaki irfan seviyesinin arttırılmasındadır.Sadece Bilim ve teknoloji iyi bir toplum oluşturmakta yeterli olamamaktadır.Dedi.

29.Uluslararası Tüketici Güvenliği Zirvesi Galasına iş,siyaset ve sanat dünyasından önemli isimler katıldı.Gecemize Gökhan Türkmen, Aslı Demirer, Simge Sağın, Bedük, Buray, Aylin Çoşkun gibi isimler de  katıldı.

1231289_4c02c3190087ee6cc6ed91e8669314b7
Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2016, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER