4 ilde FETÖ/PDY operasyonu: 13 şüpheli yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, haklarında FETÖ/PDY silahlı terör örgütü içerisinde mahrem imam, askeri öğrenci, ev abisi olarak faaliyet yürüttüğüne dair beyanlar olan ve örgütün gizli haberleşme yöntemi olan ankesörlü telefon.

4 ilde FETÖ/PDY operasyonu: 13 şüpheli yakalandı



İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, haklarında FETÖ/PDY silahlı terör örgütü içerisinde mahrem imam, askeri öğrenci, ev abisi olarak faaliyet yürüttüğüne dair beyanlar olan ve örgütün gizli haberleşme yöntemi olan ankesörlü telefonlardan aranan 15 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

İstanbul, Adana, İzmir ve Isparta'da şüphelilerin adreslerini belirleyen ekipler, düzenledikleri eş zamanlı operasyonda 13 şüpheliyi yakaladı.

3 şüpheli tutuklandı

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü tutuklandı, 5'i hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı.

Şüphelilerden 2'si etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanarak, 3'ü ise adli makamlarca serbest bırakıldı. Ayrıca operasyonda aranan 2 şüphelinin yurt dışında olduğu öğrenildi.

FETÖ şüphelisi 4 kişi yüzerek kaçarken yakalandı

 

Kulubayev: Türkiye'nin FETÖ ile ilgili hassasiyetlerinin farkındayız

 

FETÖ üyesi eski vali yardımcısı bağ evinde yakalandı

 

İstanbul merkezli 3 ilde FETÖ operasyonu :14 gözaltı kararı

 

FETÖ'nün hedefindeki 4 generale sürpriz emeklilik

 

FETÖ kumpasını aştı Deniz Kuvvetleri Komutanı oldu

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER