41 Yaşındaki Bitcoin Milyarderinin Gizemli Ölümü: Kripto Para Servetini Ne Olacak?

Uzmanlar, Mircea Popescu'nun servetinin kripto para piyasası üzerinde büyük etkisi olacağını düşünüyor. 1 milyondan fazla Bitcoin'e sahip olduğu iddia ediliyorBitcoin milyarderi Mircea Popescu, 41 yaşında Kosta Rika'da hayatını kaybetti.Independent Türkçe'den Uğurcan Yıldız'ın.

41 Yaşındaki Bitcoin Milyarderinin Gizemli Ölümü: Kripto Para Servetini Ne Olacak?

Uzmanlar, Mircea Popescu'nun servetinin kripto para piyasası üzerinde büyük etkisi olacağını düşünüyor.

1 milyondan fazla Bitcoin'e sahip olduğu iddia ediliyor

s-47dcebc6aed76b454ddc567594bf409bd19d3b
Bitcoin milyarderi Mircea Popescu, 41 yaşında Kosta Rika'da hayatını kaybetti.Independent Türkçe'den Uğurcan Yıldız'ın haberine göre Rumen Popescu, 23 Haziran'da yüzerken boğularak öldü.Haber kripto para piyasasında tedirginliğe neden oldu. Zira bazı kaynaklara göre Popescu 1 milyon adet, bazı kaynaklara göreyse 1 milyardan fazla değere sahip Bitcoin'e sahip.Peki dünyanın en büyük kripto para servetlerinden birinin akıbeti ne olacak? Bu sorunun cevabı meçhul. Eğer Popescu, bir başkasına kripto para cüzdanına erişim izni vermediyse Bitcoin kaybolabilir.

Ciddi miktarda Bitcoin sonsuza kadar yok olmuş olabilir

s-df702ccf772c9d30c36d6907a5fa8bfa20c033
Bitcoin'le ilgili bir podcast'in sunucusu John Carvalho ise "Popescu'nun ölümü, çok sayıda Bitcoin'in sonsuza kadar yok olacağı veya pazara gireceği anlamına gelebilir" dedi.Uzmanlar, ne olursa olsun Popescu'nun servetinin kripto para piyasası üzerinde büyük etkisi olacağını düşünüyor.Popesu 2012'de dünyanın ilk bitcoin borsalarından biri olan MPEx'i açmış, bu girişim kripto para birimi için önemli bir gelişme olmuştu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER