75 Bin Yıl Hapis İstemi: 'Tosuncuk' İçin Bir Tutuklama Kararı Daha

Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın'ın, 75 bin 260 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı dava kapsamında da tutuklanmasına karar verildi. Çiftlik Bank davasının bir numaralı sanığı Mehmet Aydın, bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. 'Tosuncuk' lakaplı Aydın, 3 bin 7.

75 Bin Yıl Hapis İstemi: 'Tosuncuk' İçin Bir Tutuklama Kararı Daha

Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın'ın, 75 bin 260 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı dava kapsamında da tutuklanmasına karar verildi.

s-bce3a4c601fa513c47bc18e40d13c503648ba0
Çiftlik Bank davasının bir numaralı sanığı Mehmet Aydın, bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. 'Tosuncuk' lakaplı Aydın, 3 bin 762 mağdurun bulunduğu dava kapsamında ifade veriyor. Aydın, tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nden SEGBİS aracılığıyla İstanbul Anadolu 6. Ağır Ceza Mahkemesi'ne bağlandı.Mehmet Aydın'ın, yargılandığı bu dava kapsamında da tutukluluğuna karar verildi.

Ayrıca bakınız

'Tosuncuk' Mehmet Aydın'ın İfadesinden İlginç Ayrıntılar: 1.5 Milyar Topladım, Bitcoin'de 10’a Katladım - İşte Emniyetteki İfadesi: 'Tosuncuk' Neden Teslim Olduğunu Açıkladı... - Ailesiyle Sorun Yaşadığı İçin Teslim Olmuş: 'Tosuncuk' İlk İfadesinde Ne Dedi?
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER