ABD'de Kan Donduran Olay! Koronavirüslü Eşini Uykusunda Öldürüp İntihar Etti

ABD'nin Connecticut eyaletinde Noel gecesi kan donduran bir olay yaşandı.

ABD'de Kan Donduran Olay! Koronavirüslü Eşini Uykusunda Öldürüp İntihar Etti

ABD'nin Connecticut eyaletinde Noel gecesi kan donduran bir olay yaşandı. Avukat avukat John Liquori, evde koronavirüs tedavisi gören eşi Cindy Liquori’yi uykusunda silahla vurarak öldürdü. Liquori daha sonra yataktaki eşinin yanına uzanıp intihar etti.

s-bf2521894b954cf58af02ba3cd2a3d52942882
Connecticut eyaletinde Noel gecesi, 59 yaşındaki avukat John Liquori, evde koronavirüs tedavisi gören 55 yaşındaki eşi Cindy Liquori’yi uyurken silahla vurarak öldürdü. Liquori, ardından yataktaki eşinin yanına uzanıp, aynı silahla intihar etti.

Annesinnin evinden öldürdü

s-3bb9fdf3771e4baf9aa0d080088401da9b2f30
Cindy Liquori’nin annesi Claire Palmer'ın da koronavirüs olduğu ve yerel bir hastanede tedavi gördüğü belirtildi. Liquori’nin annesinin köpeğine bakmak için annesinin evinde kaldığı öğrenildi.John Liquori’nin, öncesinde öldürdüğü eşi Cindy’nin kardeşi Lampson Palmer’ı arayarak köpeği almasını istediği belirtildi. Eve giden Lampson'un, çiftin cesetleriyle karşılaştığı ifade edildi.Evde en az 2 adet silahın bulunduğu ifade edilirken, olayın nedeninin ise araştırıldığı kaydedildi. 14 Gün Test Edilecek: Çin'den Sipariş Edilen Kovid-19 Aşıları Türkiye'ye Geldi - Düzenleme Resmi Gazete'de: İşten Çıkarma Yasağı Süresi Uzatıldı! - İmamoğlu: 'İstanbul'da 125 Bin Binanın Yıkılma Riski Var'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER