ABD'de Polis Şefi Avecedo, Trump'ı Maksat Aldı: 'Yapıcı Bir Şeyiniz Yahut Ağzını Kapalı Tutun'

ABD'de George Floyd'un öldürülmesiyle başlayan protestolar sürüyor.

ABD'de Polis Şefi Avecedo, Trump'ı Maksat Aldı: 'Yapıcı Bir Şeyiniz Yahut Ağzını Kapalı Tutun'

ABD'de George Floyd'un öldürülmesiyle başlayan protestolar sürüyor. Göstericilerle polis ise çoğu kez aleyhinde karşıya geliyor. Peki polisler protestolar ve yaşananlar hakkında ne düşünüyor? CNN International'a konuk ABD'nin Houston şehrinin Polis Şefi Art Avecedo, Trump'ı hedef alarak "Lütfen söyleyecek yapıcı bir şeyiniz yoksa ağzınızı kapalı tutun" dedi.

Houston şehrinin Polis Şefi Art Acevedo, CNN International'da Christiane Amanpour'un konuğu oldu.

s-b9c96746c1e00629f94e06e38b8635c42381c3
Acevedo protestolara ilişkin açıklamalarda bulunurken ABD Başkanı Donald Trump'ı sert bir dille eleştirdi.

Avecedo, açıklamasında Trump için 'Söyleyecek yapıcı bir şeyiniz yahut ağzınızı kapalı tutun' dedi.

Avecedo, açıklamasında Trump için 'Söyleyecek yapıcı bir şeyiniz yoksa ağzınızı kapalı tutun' dedi.Avecedo, açıklamasında Trump için 'Söyleyecek yapıcı bir şeyiniz yoksa ağzınızı kapalı tutun' dedi. Habertürk'ün aktardığı bilgiye göre, Amanpour'un ABD Başkanı Donald Trump'ın, valileri, protestolardaki kuvvet eylemlerinde "güçsüz davranmakla" suçlamasını hatırlatarak polisin halkı yatıştırmak için neler yaptığı sorusuna yanıt veren Acevedo, " Bunu yalnızca bu ülkenin polis şefleri adına Amerika Birleşik Devletleri Başkanı'na söyleyeyim: lütfen söyleyecek yapıcı bir şeyiniz yoksa ağzınızı kapalı tutun" ifadelerini kullandı.

ABD'nin her zamankinden daha çok bir lidere ihtiyacı olduğunu dile getiren Acevedo, 'Burası Hollywood yok, hakiki hayat' sözlerini kullandı.

s-f04264c4e83dcb9d9af3c1183fd9c16e2c150e
Protestoculara polisle birleşme çağrısında bulunan polis şefi, "Bunu birlik olarak, barışçıl bir şekilde atlatabiliriz, Nefretin üstesinden gelecek tek şey sevgidir" değerlendirmesinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde de bir şerif, protestoculara takviye olmuştu.

ABD'de 'Biz Bu Değiliz' Diyen Bir Şerif, Protestoculara Katıldı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER