ABD’de Yine Silahlı Saldırı: Kilisede İki Kişi Hayatını Kaybetti

Hastaneden sonra kilisede saldırı Son aylarda iyice artan saldırılara çare bulunamazken, yine vefat ile sonuçlanan saldırı haberi Alabama eyaletinden geldi.Yerel saatle dün akşam 18.00 sıralarında St.

ABD’de Yine Silahlı Saldırı: Kilisede İki Kişi Hayatını Kaybetti

Hastaneden sonra kilisede saldırı

Son aylarda iyice artan saldırılara çare bulunamazken, yine vefat ile sonuçlanan saldırı haberi Alabama eyaletinden geldi.Yerel saatle dün akşam 18.00 sıralarında St. Stephens Episcopal Kilisesi’ne giren saldırgan üç kişiyi silahla vurdu.Yaralılardan biri olay yerinde hayatını kaybederken, bir kişi ise hastanede vefat etti. Bir yaralının hastanede tedavisi sürüyor.

Saldırıların önüne geçilemiyor

ABD’de mayıs ayının başında New York'ta bir süpermarkete giren saldırgan 10 kişiyi vurarak öldürmüştü.Mayıs ayının sonlarında ise Texas eyaletinde bir okula saldırı düzenlenmiş ve 19 çocuk ve 2 öğretmen hayatını kaybetmişti.Son olarak 2 Haziran’da Oklahoma’da gerçekleştirilen hastane saldırısında 4 kişi öldürülmüştü.ABD’de bitmek bilmeyen silahlı saldırılar, bireysel silahlanma tartışmalarını da beraberinde getirmişti. ABD Başkanı Biden, Texas'taki okul saldırısından sonra silahlanmaya karşı sert bir tutum göstereceklerini açıklamıştı.

Bu içerik de ilginizi çekebilir

Amerika'daki En Büyük Sorunlardan Biri Olan Okul Katliamlarının Tarihi ve Sebepleri
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER