Adıyaman'da 4,6 büyüklüğünde deprem oldu

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerin yıktığı Adıyaman bir kez daha sallandı.

Adıyaman'da 4,6 büyüklüğünde deprem oldu

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerin yıktığı Adıyaman bir kez daha sallandı. Saat 23.20'de Çelikhan ilçesinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Şubat ayının ilk haftasında Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler 11 ilde büyük yıkıma yol açmıştı. 50 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği bölgede artçı sarsıntılar 3 ay olmasına rağmen devam ediyor.

ADIYAMAN BİR KEZ DAHA SALLANDI

Asrın felaketi olarak nitelenen 7.7 ve 7.6'lık depremlerin yıkıma neden olduğu Adıyaman bir kez daha sallandı. Çelikhan ilçesinde saat 23.20'de deprem meydana geldi.

AFAD DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ 4.6 OLARAK AÇIKLADI

AFAD'tan yapılan açıklamada depremin büyüklüğü 4.6 olarak açıklanırken, derinliği ise 8.64 kilometre olarak belirtildi. Sarsıntı nedeniyle vatandaşlar panik yaşadı.

KANDİLLİ: DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜ 4.7

Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Yeşilyurt ilçesine bağlı Salkonak olarak verdi. Kandilli, depremin büyüklüğünü 4.7 olarak duyururken, sarsıntının yerin 9 kilometre derinliğinde meydana geldiğini belirtti.

Adıyaman'da deprem

 

Hatay 4,7'lik depremle sallandı

 

6 Şubat-6 Mayıs arasında 33 bin 77 deprem meydana geldi

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER