Ahmet Hakan'dan Dans Videosu ile Gündem Olan Hande Sarıoğlu'na: 'Story Şebeği'

Ahmet Hakan, sosyal medyada paylaştığı dans videosu nedeniyle işinden olduğu öne sürülen spor spikeri Hande Sarıoğlu'na ‘dikkat çekmeye çalışan story şebeği’ dedi. HaberTürk spor spikeri Hande Sarıoğlu'nun sosyal medyada paylaştığı bir dans videosunun ardından işine s.

Ahmet Hakan'dan Dans Videosu ile Gündem Olan Hande Sarıoğlu'na: 'Story Şebeği'

Ahmet Hakan, sosyal medyada paylaştığı dans videosu nedeniyle işinden olduğu öne sürülen spor spikeri Hande Sarıoğlu'na ‘dikkat çekmeye çalışan story şebeği’ dedi.

s-b731eb3ddbfa64eaf7a0ba22ef6c6a30a58aaa
HaberTürk spor spikeri Hande Sarıoğlu'nun sosyal medyada paylaştığı bir dans videosunun ardından işine son verildiği iddia edilmişti.

Detaylar

Dans Ettiği Görüntüleri Paylaşan Habertürk'ün Spor Spikeri Hande Sarıoğlu'nun İşine Son Verildi İddiası Paylaşımları nedeniyle kanal yönetimi tarafından daha önce de uyarıldığını söyleyen Sarıoğlu, kanaldaki görevinden kendi isteğiyle ayrıldığını belirtmişti.

Sarıoğlu, "Ben renkli bir kişiliğim. Daha önce de kanal yönetimi beni uyarmıştı. ‘Daha dikkatli olmalısınız’ denildi. Ben de renkli kişiliğimden vazgeçemeyeceğimi söyledim ve karşılıklı anlaşarak istifamı verdim." açıklamasını yapmıştı.

Dans Görüntüsü Gündem Olan Spiker Hande Sarıoğlu Konuştu: 'Kanalın Görüşüne Saygı Duyuyorum' -

"Şebeklik yapıp dikkat çekmeye çalışan bir “story şebeği” gördüm"

s-06d702526398bed57abb1b19ed57cba5b23c5f
Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü yazısında Sarıoğlu'nun videosu için şunları söyledi:“Dans ettiği için işinden kovuldu” denilen spor spikerinin meşhur dansını seyrettim.Seyrettim dediğime bakmayın...Sadece ilk 15 saniyesine tahammül ettim.Kimse kusura bakmasın ama...Ben o videoda...Kafasına göre dans edip hayatın tadını çıkaran bir hercaiden ziyade...Şebeklik yapıp dikkat çekmeye çalışan bir “story şebeği” gördüm."

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Öğrencinin Kredi Borcu 5,5 Milyar TL: 'Yapılandırma İle Çözülemediği Açık' - Erdoğan 'Bunlar Çiftlik Bank İşine Dönmesin' Demiş: 'Faizsiz Ev Sistemi' Şirketlerine Düzenleme Geliyor - Türkiye'den Misilleme: Galatasaray Üniversitesi'nin Fransız Hocalarına Türkçe Zorunluluğu
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER