Ahmet Hakan'ın Sevdiği Bir Şey Bulundu: Feyyaz Yiğit Mizahı!

Bazı şeyler oldu Bazı yorumlar yapıldı Bazı da cevaplar verildi Ahmet Hakan diye başladığımız olayda neden Erşan Kuneri mi anlatıyoruz? 'Tarafsız Bölge' isimli bir programı olan Ahmet Hakan, taraf tutulması gereken her olayda gündemi bir yerinden yakalıyor da o yüzden! Bu kez.

Ahmet Hakan'ın Sevdiği Bir Şey Bulundu: Feyyaz Yiğit Mizahı!

Bazı şeyler oldu

'Feyyaz Yiğit mi?': 'Erşan Kuneri' ve 'Gibi' Dizisi Kıyaslanınca Zafer Algöz Bir Kullanıcıya Çok Fena Patladı

Bazı yorumlar yapıldı

Erşan Kuneri'nin Gibi'yle Kıyaslanmasına Sinirlenen Zafer Algöz'e Hakan Sabancı'dan Bomba Etkili Yorum

Bazı da cevaplar verildi

Yürü Be Kuki! 'Gibi' Dizisini Küçümseyen Zafer Algöz'e Gibi'nin İlkkan'ından Jet Hızında Bir Yanıt Geldi

Ahmet Hakan diye başladığımız olayda neden Erşan Kuneri mi anlatıyoruz? 'Tarafsız Bölge' isimli bir programı olan Ahmet Hakan, taraf tutulması gereken her olayda gündemi bir yerinden yakalıyor da o yüzden!

Bu kez de olayların hemen akabinde Erşan Kuneri demeden tarafını seçen Hakan, genelde 'nefret' ettiği gündem maddelerinden bahsederken, bu kez sevdiklerini yazması ise ayrı mutluluk verici!

Ahmet Hakan, Feyyaz Yiğit mizahını, neden sevdiğini ve izlemezse neler hissettiğini ise şu şekilde dile getiriyor

Feyyaz Yiğit mizahının tiryakisi oldum valla billa. Günlük 15 dakika Feyyaz Yiğit mizahına maruz kalmazsam, sabah uyanır uyanmaz kahve içmemiş gibi oluyorum. Yaşama sevincim gidiyor. Okuduğumu anlamıyorum. Motivasyonum kayboluyor. Kolumu bile kaldıramıyorum. Ne anlıyorsun Feyyaz Yiğit’in mizahından diyorsanız... Mizahın ciddi bir yüz ifadesiyle yapılması gerektiğini anlıyorum.Kaynak: __Hürriyet

Siz ne dersiniz? Belki bir gün kıyaslanmak güç verir, taraf olmak zorunda olmadığımızı hatırlar ve herkesi severizYorumlarda buluşalım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER