Ahmet Şık Hakkında 'Kimse Seçimle Gidiyorlar Sayıklamasının Peşinden Gitmesin' Sözleri Nedeniyle Fezleke

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı İstanbul Bağımsız Milletvekili Ahmet Şık hakkında milletvekili dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke hazırladı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan fezleke Adalet Bakanlığı'na gönderildi.

Ahmet Şık Hakkında 'Kimse Seçimle Gidiyorlar Sayıklamasının Peşinden Gitmesin' Sözleri Nedeniyle Fezleke

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı İstanbul Bağımsız Milletvekili Ahmet Şık hakkında milletvekili dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke hazırladı.

s-9af97203e730be702fa30b0eba1a23dc909443
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan fezleke Adalet Bakanlığı'na gönderildi.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?Ne olmuştu? İstanbul Bağımsız Milletvekili ve gazeteci Ahmet Şık, tutuklama istemiyle hakim karşısına çıkartılan Boğaziçili öğrencilerin serbest bırakılması sonrası yaptığı açıklamada "Kimse seçimle gidiyorlar sayıklamasının peşinden gitmesin artık. Mafyayla hukukla, bunların hukuku ile mücadele edilmez. Evrensel hukuk normlarının olduğu bir hukukla mücadele etmek için herkes yurttaşlık görevini yerine getirmeli, bu mücadeleye omuz verilmeli' ifadelerini kullanmıştı. Amirallere Elektronik Kelepçe Takılıyor: 'Bu İnsanlar Ergenekon Döneminde Koşa Koşa Adliyeye Gitti' - Türkiye'de Yılda 19 Milyon Ton Gıda Çöpe Gidiyor - Avrupa Medyası: Saray’daki Tablo Manzarası Sahte
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER