AKP'li Belediye Başkanı Gazetecileri Korkutma Etti: 'Kimse Sokakta Sıcacık Dolaşamayacak'

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Ali Bektaş, gazetecileri korkutma etti.

AKP'li Belediye Başkanı Gazetecileri Korkutma Etti: 'Kimse Sokakta Sıcacık Dolaşamayacak'

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Ali Bektaş, gazetecileri korkutma etti. Hakkında yalan haber yapıldığını bahis eden Bektaş, "Hak gereğini yapmazsa ben gereğini yapacağım. Kimse sokakta dar dolaşamayacak. Benim çocuğuma, onuruma, şerefime dokunan insanın onuruna, şerefine dokunurum. Net, tehdit ediyorum" dedi. 

s-8dbbba6ab358b415d2bc70510a546269a58268
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş lokal bir televizyonda katıldığı programda gazetecileri korkutma etti. Antalya'da otelleri olduğu yönünde meydana çıkan haberi yalanlayan Bektaş, çıkan haberlerle ilgili olarak savcılığa ve sulh suç oluşturan hakimliğine başvurduğunu anlattı. Bektaş şunları kaydetti:"Sulh Canice Hakimliği 2004 yılında Polonya'da bir lokal mahkemenin kararını bize göstererek basın özgürlüğü dedi.Sen siyasetçisin. Biz seni hırsız olarak görüyoruz’ dedi. ‘Seni yolsuz olarak görüyoruz’ dedi. mahkeme emri bana onu söylüyor. Sen siyasetçiysen diyor; her türlü hakarete, her türlü şerefsizliğe layıksın diyor. Karar kısaca bunu söylüyor."

"Herkese gereğini yapacağım"

"Herkese gereğini yapacağım""Herkese gereğini yapacağım" "Hak gereğini yapmazsa ben gereğini yapacağım" diyerek gazetecileri tehdit eden Bektaş, konuşmasını şöyle sürdürdü:"Değil ben kalem aldım. Değil ben gazeteciyim. Acilen bu laflarımı alacaklar, istedikleri gibi çarpıtacaklar. Değil kardeşim! Bundan sonra Ali Bektaş böyle. Herkese gereğini yapacağım. Kimse sokakta kuytu dolaşamayacak. Benim çocuğuma, onuruma, şerefime dokunan insanın onuruna, şerefine dokunurum. Net, korkutma ediyorum."

"Yeğenime faydam olmayacak da kime faydam olacak?"

s-e5f0008f9a781a575e1772eed5586f326b3e54
Yeğenini belediyede işe aldığı iddialarını doğrulayan Bektaş, "Yeğenime faydam olmayacak da kime faydam olacak? Bundan hiç gocunmuyorum" dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER