AKP’li Gençlik Kolları Başkanı: 'Hilafeti İlan Etmek Bu Ülkenin Kurtuluşu Demektir'

AKP’nin Kayseri Sarıoğlan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Ünsal, bir sosyal medya kullanıcısın İstanbul Sözleşmesi’ne ilişkin,’ "AKP Ankara Sözleşmesi adı altında Tarikat-Cemaatlerle sözleşme için hazırlık yapıyor" paylaşımına, "Hilafeti ilan etmek bu ülkenin.

AKP’li Gençlik Kolları Başkanı: 'Hilafeti İlan Etmek Bu Ülkenin Kurtuluşu Demektir'

AKP’nin Kayseri Sarıoğlan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Ünsal, bir sosyal medya kullanıcısın İstanbul Sözleşmesi’ne ilişkin,’ "AKP Ankara Sözleşmesi adı altında Tarikat-Cemaatlerle sözleşme için hazırlık yapıyor" paylaşımına, "Hilafeti ilan etmek bu ülkenin kurtuluşu demektir sen ne konuşuyorsun ya atan belli değil ya Türk değilsin” yorumunda bulundu.

s-3d668d56aa99d75f2031c5d098d7c868faee24
Resmi Gazete’de cuma gecesi yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden çekilmesinin yankıları sürerken, Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinin AKP'li Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Ünsal'ın hilafet paylaşımı dikkat çekti.Twitterda ‘Türk Başkan' isimli bir sosyal medya kullanıcısının İstanbul Söleşmesi'nin feshedilmesine ilişkin, “AKP, formülü bulmuş! Ankara Sözleşmesi adı altında Tarikat-Cemaatlerle sözleşme için hazırlık yapıyor anlaşılan. Sırada ne var? Eski Taş Çağı’na döndüğümüze göre Hilafet’i de ilan edip; Afrika kabile kanunlarını mı uygulayacağız?” paylaşımında bulundu.

'Hilafeti ilan etmek bu ülkenin kurtuluşu demek...'

s-667a7d4ba880aaaaa808610b52d5d0d05cfa02
Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine göre, AKP Sarıoğlan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Ünsal ise Türk Başkan isimli twitter kullanıcısının yaptığı paylaşımın altına, “Hilafeti ilan etmek bu ülkenin kurtuluşu demektir sen ne konuşuyorsun ya atan belli değil ya Türk değilsin” yorumunda bulundu. Genç Kadına Dehşeti Yaşatan Avukat, Sabah 'Pide Yaptırayım mı?' Diye Mesaj Attı - Sosyal Medyanın Medyumları: Telefon Üzerinden Aşık Etme, Dil Bağlatma Büyüsü 4 Bin TL - Nevruz Ateşi, Koronavirüs Önlemlerini Unutturdu
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER