AKP Sözcüsü Mahir Ünal'dan Netflix Açıklaması: 'Türkiye'den Gitmeyi Neden Düşünsünler?'

AKP Sözcüsü Mahir Ünal, Netflix tartışmaları hakkında, "Türkiye’den gitmeyi neden düşünsünler? Netflix'in daha derin işbirliği ile Türk kültürüne, sanatına dönük daha yüksek hassasiyet göstereceğine inanıyorum" açıklamasını yaptı. AKP Sözcüsü Mahir Ünal, Netflix.

AKP Sözcüsü Mahir Ünal'dan Netflix Açıklaması: 'Türkiye'den Gitmeyi Neden Düşünsünler?'

AKP Sözcüsü Mahir Ünal, Netflix tartışmaları hakkında, "Türkiye’den gitmeyi neden düşünsünler? Netflix'in daha derin işbirliği ile Türk kültürüne, sanatına dönük daha yüksek hassasiyet göstereceğine inanıyorum" açıklamasını yaptı.

s-0d40227e66f588b88ae441b6f963e2f5bab1e4
AKP Sözcüsü Mahir Ünal, Netflix tartışmaları hakkında sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yaptı."Netflix Turkey ne siyasi düzeyde AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı ile ne de resmî düzeyde İletişim Başkanlığı ile görüştü" diyen Ünal açıklamasında şunları söyledi:

"Daha yüksek hassasiyet göstereceğine inanıyorum"

s-a653febf6df72fa2025747ca6ce0ba879e78f7
"Türkiye’den gitmeyi neden düşünsünler? Netflix'in daha derin işbirliği ile Türk kültürüne, sanatına dönük daha yüksek hassasiyet göstereceğine inanıyorum."

Cüneyt Özdemir, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımda Netflix ve AKP arasındaki pazarlığın restleşmeyle sonuçlandığını ve Netflix’in Türkiye’deki dizi çekimlerini durdurduğunu iddia etmişti.

Netflix'in RTÜK Sansürü Nedeniyle Türkiye'den Çekileceği İddiaları Gündemde -

İddiaların ardından Beren Saat de duruma tepki göstermişti

Beren Saat'ten 'Netflix Eşcinselliği Özendiriyor' Sorusuna Cevap: 'Siz Bastırsanız da Bir İnsanın Cinselliği Sadece Onu İlgilendirir'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER