Akşam Sofralarınızı Lezzetlendirecek Nefis Bir Tarif: Patates Oturtma! Patates Oturtma Nasıl Yapılır?

Yapımı kolay ve pratik olan patates oturtma, akşam sofralarınızı lezzet şölenine dönüştürmek için nefis bir alternatif! Akşam Sofralarınızı Lezzetlendirecek Nefis Bir Tarif: Patates Oturtma! Patates Oturtma Nasıl Yapılır?Akşam Sofralarınızı Lezzetlendirecek Nefis Bir Tarif: P.

Akşam Sofralarınızı Lezzetlendirecek Nefis Bir Tarif: Patates Oturtma! Patates Oturtma Nasıl Yapılır?
Yapımı kolay ve pratik olan patates oturtma, akşam sofralarınızı lezzet şölenine dönüştürmek için nefis bir alternatif! Akşam Sofralarınızı Lezzetlendirecek Nefis Bir Tarif: Patates Oturtma! Patates Oturtma Nasıl Yapılır?Akşam Sofralarınızı Lezzetlendirecek Nefis Bir Tarif: Patates Oturtma! Patates Oturtma Nasıl Yapılır?

PATATES OTURTMA

6-7 adet patates300 gram dana kıyma2,5 SB sıcak su3 adet domates1 kuru soğan4 diş sarımsakSıvı yağ1 YK tereyağı1 TK domates salçası1 TK tuzKarabiberToz kırmızı biberÜzeri için:1 domates2 biber1 tutam maydanozKıymayı, tereyağı ve 2 yemek kaşığı sıvı yağ ile kavurun. Yemeklik doğranmış soğan ve sarımsağı ilave edin, sonrasında salçayı da ekleyip kokusu çıkana kadar kavurun. Domates, baharatları ve suyu ekleyin ve kısık ateşte pişirin. Patatesleri soyun ve ince dilimleyin. Fırın kabını yağlayın, patatesleri ve kıyma harcını dizin. Bu işlemi malzemeler bitene kadar tekrarlayın. Üzerini kapatıp önceden ısıtılmış 190 derece fırında pişirin. Pişmesine yakın üzerini açın ve kızartın. Maydanoz ile servis edin.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER