Akşener'den İkizdere'de Kendini Protesto Edenlere Tepki: 'Osman Öcalan'ın Mektubunu Ben mi Okuttum?'

 İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Rize'nin İkizdere ilçesini ziyareti sırasında gerginlik yaşandı.

Akşener'den İkizdere'de Kendini Protesto Edenlere Tepki: 'Osman Öcalan'ın Mektubunu Ben mi Okuttum?'

 İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Rize'nin İkizdere ilçesini ziyareti sırasında gerginlik yaşandı. AKP'li grubun protestosu üzerine ortalık karıştı. 

Protestoculardan birinin Akşener'e "PKK'yla işbirliği yapan, burada ne işiniz var sizin?" demesi tansiyonu yükseltti. Bunun üzerine Akşener " Nasıl bir iftira? Sizi Allah'a havale ediyorum. Ayıp, ayıp be. Megri megri'yi ben mi söyledim? Osman Öcalan'ın mektubunu ben mi okuttum? Haydi oradan" diyerek cevap verdi.

AK Partili bir grup ile İYİ Partililer arasında gerginlik çıktı.

AK Partili bir grup ile İYİ Partililer arasında gerginlik çıktı.AK Partili bir grup ile İYİ Partililer arasında gerginlik çıktı. AKP'li bir kadın Akşener'e "PKK'yla işbirliği yapan, burada ne işiniz var sizin? PKK ile işbirliği yapmıyor mu bu, CHP'yle iş birliği yapmıyor mu bu? Açıklama yapar mısınız?" diye sordu.

Akşener AKP'nin politikalarını hatırlatarak 'Osman Öcalan'ın mektubunu ben mi okuttum?' dedi.

Akşener AKP'nin politikalarını hatırlatarak 'Osman Öcalan'ın mektubunu ben mi okuttum?' dedi.Akşener AKP'nin politikalarını hatırlatarak 'Osman Öcalan'ın mektubunu ben mi okuttum?' dedi. Bunun üzerine Akşener "Yapmıyorum kardeşim, bak ezan okunuyor. Nasıl bir iftira? Sizi Allah'a havale ediyorum. Ayıp, ayıp be. Megri megri'yi ben mi söyledim? Öcalan'ın mektubunu ben mi okuttum? Haydi oradan" cevabını verdi. Soylu'nun 'Karısının İç Çamaşırı' Sözlerine Sosyal Medyadan Tepki Yağdı - Man Adası Davasında Karar: Kılıçdaroğlu 142 Bin Lira Ödeyecek - Sedat Peker’in 'Hürriyet Baskını' İddiasının Ardından AKP'li Boynukalın'dan Açıklama: 'Çok Rahatladım'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER