Anaokulu Öğrencilerine Ayaklarının Koklatan Öğretmen Açığa Alındı

Çin'de görev yapan bir anaokulu öğretmeni çocuklara ayaklarını koklatıp görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Anaokulu Öğrencilerine Ayaklarının Koklatan Öğretmen Açığa Alındı

Çin'de görev yapan bir anaokulu öğretmeni çocuklara ayaklarını koklatıp görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Öğretmenin görüntüler sonrası görev yaptığı okulla ilişiği kesildi.

s-9afa719a57e168044fc81af5e3fdfcbc3c6434
Çin'in Twitter benzeri sosyal medyası Weibo'da yayınlanan fotoğraf karesi, kullanıcıların tepkisine yol açtı.Yayınlandıktan hemen sonra silinen görüntülerde bir anaokulu öğretmeni sırayla çocuklara ayaklarını koklatmaya çalışıyor. Öğretmen bu görüntülerin başlığına 'erken sadomazoşizm eğitimi' verdiğini de not düşüyor.

Velilerin ve sosyal medyanın tepkisini çeken kişi polis tarafından gözaltına alınırken, okulla da ilişiği kesildi.

s-2398ce715142973233efc6b0a06656260ac104
Öfkeli veliler polis merkezi önüne gelirken, sosyal medya kullanıcıları tepkilerini göstermekte gecikmedi. 170 milyon kez görüntülenme alan görüntülerde öğretmene tepkiler çığ gibiydi.Bir kullanıcı, ''Özel anaokullarındaki öğretmenlerin kalitesi endişe verici'' derken bir kullanıcı, ''Bu açıkça istismar'' şeklinde tepkisini dile getirdi.Adamın görev yaptığı anaokulu sözcüsü de tepki çeken olay hakkında bir açıklama yaptı ve görevini ihlal ettiği gerekçesiyle, okuldan gönderildiğini ifade etti. Polis öğretmenin sorgusuna devam ederken çocukların da ifadesine başvuruldu. Anaokulundaki çocuklar, öğretmenlerinin kendilerine sıklıkla bunu yaptığını dile getirdiler. Japonlar Zararı Karşılamak İstemiyor: Mısır Süveyş Kanalı'nı Tıkayan Ever Given'e El Koydu - Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Pankart Tepkisi: 'Vinçler Yetmemiş, Özel Harekat Polisleri Göndermişsin' - Dereden Akan Su Şimdi de Rögardan Taştı: Tüm Cadde Gizemli Mavi Suyla Kaplandı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER