Ankara’da Kapısı Açık Minibüs Dehşeti: Bir Yolcu Düşerek Yaralandı

Hayati tehlikesi bulunmuyor Ankara’nın Etimesgut ilçesinde yaşanan kazada, işe gitmek için minibüsü kullanan bir yolcu, kapının açık olması sebebiyle düştü.İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı N.K., Sincan Devlet Hastanesi'ne kaldır.

Ankara’da Kapısı Açık Minibüs Dehşeti: Bir Yolcu Düşerek Yaralandı

Hayati tehlikesi bulunmuyor

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde yaşanan kazada, işe gitmek için minibüsü kullanan bir yolcu, kapının açık olması sebebiyle düştü.İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı N.K., Sincan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan N.K.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Sürücü Mustafa T., polis tarafından ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

Görgü tanıkları konuştu

Görgü tanığı site güvenlik görevlisi, minibüsün kapısı açık şekilde hareket halindeyken kazanın meydana geldiğini söyleyerek, 'O sırada kadının sırt üstü yola düştüğünü gördüm. Ben de panikle çığlık atarak hemen kadının yanına koştum. O sırada Minibüs sürücüsü de aracı yol kenarına çekip kadının yanına geldi. Kadının kafası kanıyordu ve bilinci yerindeydi. O sırada 'işe geç kaldım' diyerek kalkmak istedi. Biz izin vermedik. Daha sonra ben biraz minibüs sürücüsü ile tartıştım. 'Neden kapın açık ilerliyorsun' dedim. Sürücü de 'Hemen ileriden yeni yolcu aldım, ondan Kapı açıktı' dedi' ifadelerini kullandı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER