Ankara'da Koronavirüs Alarmı: Tahran'dan Gelen Uçak Esenboğa Havalimanı'na İniş Yaptı

Türk Hava Yolları'nın (THY) Tahran-İstanbul seferini yapan TK879 sayılı uçağının, Koronavirüs şüphesiyle Ankara Esenboğa Havalimanı'na indiği aktarılıyor. Habertürk'ün Ankara Bürosu'nun edindiği bilgilere göre, THY'nin Tahran-İstanbul seferini yapan uçağı Koronavirüs şü.

Ankara'da Koronavirüs Alarmı: Tahran'dan Gelen Uçak Esenboğa Havalimanı'na İniş Yaptı

Türk Hava Yolları'nın (THY) Tahran-İstanbul seferini yapan TK879 sayılı uçağının, Koronavirüs şüphesiyle Ankara Esenboğa Havalimanı'na indiği aktarılıyor.

s-c7d0d0bab27a75c7afaef15a7bcc166d798e34
Habertürk'ün Ankara Bürosu'nun edindiği bilgilere göre, THY'nin Tahran-İstanbul seferini yapan uçağı Koronavirüs şüphesiyle Ankara Esenboğa Havalimanı'na indi.

12 yolcunun ateşi sınır olarak belirtlenen limitin üzerinde çıktı.

12 yolcunun ateşi sınır olarak belirtlenen limitin üzerinde çıktı.12 yolcunun ateşi sınır olarak belirtlenen limitin üzerinde çıktı. Diğer yolcuların ateşlerinin ölçülmesi devam edilirken, uçakta 132 yolcu bulunduğu aktarıldı. Öte yandan Saat 12.30 itibarıyla Sağlık Bakanlığı ekipleri, ikinci bir kontrol için uçağa giriş yaptı.

THY, Tahran dışında İran'a yapılan seferleri durdurduğunu açıkladı...

s-ac15ad5b015fbfcd510cba1fef567039d61617
Açıklamada, THY'nin seyahat güvenliğini daima en ön planda tutan hava yolu olarak koronavirüs konusundaki son gelişmeleri, ulusal ve uluslararası otoriteler ile yakından takip ettiği ve gerekli önlemleri aldığı belirtildi.Bu kapsamda, virüsün yayılımına ve etkilerine karşı önlem almak amacıyla Çin ve İran seferlerinde düzenlemeler yapıldığına dikkat çekilen açıklamada, "Ana kara Çin'e düzenlediğimiz seferlerimiz 29 Şubat 2020 tarihine kadar durdurulmuştur. (İran seferlerimiz) Tahran'a düzenlediğimiz uçuşlarımız hariç bu ülkedeki tüm uçuş noktalarımıza olan seferlerimiz 10 Mart 2020 tarihine kadar iptal edilmiştir." ifadeleri kullanıldı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER