Ankara'da Motosiklet Sürücüleri İçin Farkındalık Levhaları: 'Aynaya Bakın, Bizi Görün'

Ankara Büyükşehir Belediyesi, son dönemde artan motosiklet kazalarını önlemek amacıyla farkındalık yaratacak bir uygulama başlattı. Motosiklet kazalarına karşı önlem almak ve toplum bilinci oluşturmak amacıyla Başkent’in dört bir tarafına “Motosikletleri Fark edin, Aynaya Ba.

Ankara'da Motosiklet Sürücüleri İçin Farkındalık Levhaları: 'Aynaya Bakın, Bizi Görün'

Ankara Büyükşehir Belediyesi, son dönemde artan motosiklet kazalarını önlemek amacıyla farkındalık yaratacak bir uygulama başlattı.

s-08c9731edcaf14f0da77f49ba6a52e70609c32
Motosiklet kazalarına karşı önlem almak ve toplum bilinci oluşturmak amacıyla Başkent’in dört bir tarafına “Motosikletleri Fark edin, Aynaya Bakın, Bizi Görün” yazılı uyarı levhaları yerleştirilmeye başlandı.

Uyarı levhaları orta refüjlere yerleştiriliyor

s-92826283773f4502fdfac2c2cf5719c49f00be
Büyükşehir Belediyesi, motosiklet kullanan sürücülerin dışında özellikle yiyecek-içecek, giyim ve teknoloji sektöründe hizmet veren motosiklet kuryelerinin pandemi sürecinde daha fazla mesai yaptığını ve kazaların arttığını tespit etti.Fen İşleri Daire Başkanlığı Sinyalizasyon Altyapı Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından tasarlanan uyarı levhaları ilk etapta İstanbul, Samsun ve Konya Yolu başta olmak üzere, Kazım Karabekir Caddesi ve Başkent Bulvarı’nda bulunan orta refüjlerde hem geliş hem gidiş noktalarına yerleştirildi. Konya Büyükşehir Belediyesi'ne Siber Saldırı: 1 Milyon Kişinin Bilgileri Çalınıp, Satışa Çıkarıldı - Evinden 40 Km Uzaklıkta Cansız Bedeni Bulundu: Telefonunda Dikkat Çeken Mesaj - Kral Yorduk Seni Ya: Clubhouse'un Android Sürümü Yayınlandı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER