Antalya’da Yavru Bir Kedi, Bacakları ve Kuyruğu Kesilmiş Halde Ölü Bulundu

Hayvanlara yönelik vahşet bir türlü bitmiyor.

Antalya’da Yavru Bir Kedi, Bacakları ve Kuyruğu Kesilmiş Halde Ölü Bulundu

Hayvanlara yönelik vahşet bir türlü bitmiyor. Bu kez de Antalya'da yavru bir kedi, bacakları ve kuyruğu kesilmiş halde ölü bulundu. 

s-62776e6528a923346bfeebdcc1f8114225cfb4
Katledilen yavru kediyi kediyi Antalya Muratpaşa'da yaşayan Fatma Ranta Kahile adlı bir vatandaş, sabah saatlerinde sokak hayvanlarını beslemek için evden çıktığı sırada buldu.Önce polisi ardından da belediye ekiplerini arayan Kahile, şikayetçi oldu.

"Bunu yapan insan olamaz"

s-0aaf6f00516adf11ad8d98ebd9ee25b24e7a08
Hayvanlara yapılanlar yüzünden geceleri gözüne uyku girmediğini söyleyen Kahile, "Her sabah evimden çıkıp, sokaktaki hayvanları besliyorum. Sabah yine buradaki hayvanları beslemek için geldiğimde kedi yavrusunun kaldırımda yattığını fark ettim. Yakından baktığımda bacakları ve kuyruğunun olmadığını gördüm. Bunun birileri tarafından özellikle kesilmiş olduğunu tahmin ediyoruz. Çünkü bir hayvan yapsa belli olur. Bunu yapan insan olamaz. Yeter artık, kötü ellerini hayvanların üzerinden çeksinler" diye konuştu.

Son günlerde basına yansıyan hayvan katliamı haberleri

Hayvanlara Yapılan Katliam Durmuyor: Pasaj İçinde Dört Ayağı Kesilmiş Bir Kedi Ölüsü Bulundu - Bunu Yapan İnsan Olamaz! 1,5 Aylık Köpek Ayakları ve Boynu İple Bağlanmış Şekilde Ölü Bulundu - Diyarbakır'da 'Eve Bağlama Büyüsü' İçin Ayakları Kesilen Kedi Hayatını Kaybetti
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER