Aşı Yaptıranlar Listesine Melih Gökçek de Eklendi!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek sosyal medya hesabından koronavirüs aşısı olduğunu duyurdu.

Aşı Yaptıranlar Listesine Melih Gökçek de Eklendi!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek sosyal medya hesabından koronavirüs aşısı olduğunu duyurdu. Gökçek'in aşıda öncelikli gruplar arasında yer almamasına rağmen aşı olabilmesi kafalarda soru işareti yarattı. 

s-bae8f64e9338ab2c5ffa3fef12c2717dad8d8d
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eski Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eşiyle birlikte koronavirüs aşısı olduklarını duyurdu.Gökçek paylaşımında Karı- koca biz de Covid-19 aşımızı yaptırdık. Bu da aşı hatırası. Rabbim tüm hasta olanlara acil şifalar versin, bundan sonra da hiç kimseyi hasatalıkla imtihan etmesin, ülkemizi ve dünyayı bir an önce selamete çıkarsın inşaallah...” ifadelerini kullandı. s-3c0ff68f7e3e2ae59b6ad23fce9da7810689c6
Türkiye’de de Çinli Sinovac firmasının geliştirdiği aşı geçen hafta yapılmaya başlandı. Sağlıkçılarla başlayan aşılama 2. grup önceliklilerle devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca şu an 85 yaş üzeri vatandaşların aşılandığını duyururken, 72 yaşındaki Melih Gökçek'in aşıyı nasıl yaptırabildiği kafalarda soru işareti yarattı.

Koronavirüs aşısında kimler öncelikli?

s-0255e6e3417ca019d6722877e043f93a2fbd78
Sağlık Bakanlığı, aşıda öncelikli olanların listesini paylaşmıştı.Buna göre, aşılamanın birinci aşamasının A grubunda sağlık kurumunda çalışanlar (kamu, özel, üniversite, vakıf vb. tıp fakültesi ve diş hekimliği fakültesi stajyer öğrencileri dahil) ile tüm eczane çalışanları (eczacı ve kalfalar dahil) bulunuyor.Türk Eczacıları Birliği ise, eczane ve ecza deposu çalışanları ile eczacılık fakültelerinin stajyer öğrencilerinin aşılanmasına dün başlandığını duyurmuştu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER