Aşka Geldi! Adnan Oktar'ın Son Halini Gören Ünlü Kediciğin Yaptığı Paylaşım Dikkat Çekti

Adnan Oktar, 2018 yılında beraberindeki 176 kişi ile birlikte ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurma’, ‘çocukların cinsel istismarı’ ve ‘cinsel saldırı’ gibi birçok suçtan tutuklanmıştı. İlk ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen Oktar, aylık gelirinin 3.500 lira olduğun.

Aşka Geldi! Adnan Oktar'ın Son Halini Gören Ünlü Kediciğin Yaptığı Paylaşım Dikkat Çekti

Adnan Oktar, 2018 yılında beraberindeki 176 kişi ile birlikte ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurma’, ‘çocukların cinsel istismarı’ ve ‘cinsel saldırı’ gibi birçok suçtan tutuklanmıştı.

İlk ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen Oktar, aylık gelirinin 3.500 lira olduğunu ifade eden Oktar ayrıca 'Geniş bir arkadaş grubum vardır' demişti.

1075 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Oktar, bunun bir kumpas olduğunu söylemişti.

Aylar sonra ise Gazeteci İzzet Çapa Edirne Cezaevi'nde yatan Oktar'ın son halini sosyal medya hesabından paylaştı.

Oktar'ın boyalı, uzun sakalları ve saçları dikkat çekti. Sosyal medyada gündem olan görüntüsüne ünlü isimlerden de yorum gecikmedi.

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, "Acaba plastik cerrahi uzmanı da ceza almış olabilir mi? Sadece sordum, kötü bir niyetim yok" yorumunu yaptı.

Adnan Oktar'ın ünlü kediciklerinden olan ve bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye Yasemin Ayşe Kiriş de Adnan Oktar'ın fotoğrafını paylaşarak aşka geldi.

Kiriş, Facebook hesabında yaptığı paylaşımda "Seni çok seviyorum. Varlığın, sevgi gücün, samimiyetin, güzel ruhun, asaletin, inceliğin, cesaretin, dostluğun, Allah aşkın…Ve Allah'tan sana lütuf bu heybet gençlik keskin güzellik… Çok özledim" ifadelerini kullandı.

Bu insanların hala akıllanmaması çok şaşırtıcı... Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Adnan Oktar ve Kedicikleri Hakkında Öğrendiğiniz Anda Küçük Dilinizi Yutacağınız Şaşırtıcı Detaylar

İtirafçı 'Kedicik': 'Adnan Oktar Kiminle İsterse Onunla Olurdu, Her Türlü Pis Şeyi Yapıyordu'

Adnan Oktar grubunun 'kedicik' olarak bilinen ka...
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER