Avrasya'nın Son Anketi: 'İYİ Parti ve DEVA Partisi Sıra Dışı Bir Sıçrama Yapıyor'

Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, yaptıkları son anketten önemli ayrıntılar paylaştı.

Avrasya'nın Son Anketi: 'İYİ Parti ve DEVA Partisi Sıra Dışı Bir Sıçrama Yapıyor'

Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, yaptıkları son anketten önemli ayrıntılar paylaştı. Özkiraz, "Son anketimizin ham datalarına göre İYİ Parti ve DEVA Partisi sıra dışı bir sıçrama yapıyor" ifadelerini kullandı.

s-8fdb17a880e499e72279f375f1891650501f13
Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İYİ Parti ve DEVA Partisi'nin sıra dışı bir sıçrama yaptığını belirtti.

'Sağ iktidar çok hızlı bir düşüş içinde'

s-3945812b30d9b357633f0ee1920f7ccf55aa67
"Son anketimizin ham datalarına göre İYİ Parti ve DEVA Partisi sıra dışı bir sıçrama yapıyor" bilgisini paylaşan Özkiraz, "Bu da bize sağ iktidarın çok hızlı bir düşüş içine gireceğini gösteriyor" değerlendirmesinde bulundu.

'Kemal Kılıçdaroğlu hem aday olacak hem de kazanacak'

s-a57596b7aee8518ce5af81fdacc2c7fa1f5980
Avrasya Araştırma'nın Başkanı Kemal Özkiraz, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olacağı iddialarına yönelik de çarpıcı bir açıklamada bulunmuştu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kemal Özkiraz, "Göreceksiniz Kemal Kılıçdaroğlu hem aday olacak hem de kazanacak" diye yazmıştı."Şimdi çok erken gelebilir, kizabilirsiniz hatta ufak bir linç de görebilirim" diyen Kemal Özkiraz, "Ama... Göreceksiniz Kemal Kılıçdaroğlu hem aday olacak hem de kazanacak. Hatta farklı kazanacak. Anketler detaya inmedikce asıl söylemesi gerekenleri size söylemez. Bu konuyu uzun uzun anlatacagim" ifadelerini kullanmıştı. Çankırılı Vatandaş: 'Çocuğuma Recep Tayyip Adını Koymuştum Şimdi Değiştiremiyorum, Pişmanım' - Sunday Times İstanbul'daki İnsan Kaçakçılığını Ortaya Çıkardı: 10 Bin Sterline Seyahat Turu - Resmi Görev Süsüyle Define Avına Çıktılar: 'Bal Dudaklarıyla Bizi Kandırdılar'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER