Avrupa Parlamentosu'nda Türk Bayrağı Yırtan Yunan Vekile Çavuşoğlu'ndan Sert Tepki: 'Denize Nasıl Döktüğümüzü Irkçılar İyi Bilir'

Yunan milletvekili Ioannis Lagos, Avrupa Parlamentosu'nda Türk bayrağını yırttı.

Avrupa Parlamentosu'nda Türk Bayrağı Yırtan Yunan Vekile Çavuşoğlu'ndan Sert Tepki: 'Denize Nasıl Döktüğümüzü Irkçılar İyi Bilir'

Yunan milletvekili Ioannis Lagos, Avrupa Parlamentosu'nda Türk bayrağını yırttı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan yapılan çirkin harekete sert tepki geldi. Çavuşoğlu 'Şanlı bayrağımıza uzanan elleri nasıl kırdığımızı, denize nasıl döktüğümüzü en iyi bu ırkçı kafalar bilir' ifadesini kullandı. 

Yunan vekil Lagos'un, AP'de Türk bayrağını yırttı an kameralar tarafından kaydedildi

Yunan Milletvekili Loannis Lagos'tan Çirkin Provokasyon: Türk Bayrağını Yırttı! -

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Twitter'dan tepki göstererek 'Avrupa'nın ırkçı çocukları hadlerini bilsin' dedi.

s-8589e7c02ae54731e721fad6ac23a4805dce41
Çavuşoğlu yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı: "Şanlı bayrağımıza uzanan elleri nasıl kırdığımızı, denize nasıl döktüğümüzü en iyi bu ırkçı kafalar bilir. Avrupa’nın şımarık, ırkçı çocukları hadlerini bilsin. Avrupa İslam karşıtlığı ve ırkçılığa artık dur demeli. Bayrağımız her yerde şerefle dalgalanmaya devam edecek! AP’nin de bu palyaço hakkında gerekeni yapmasını bekliyoruz."

Ömer Çelik ise 'Zehirli kafalar yaptıkları saygısızlıkla bayrağımıza zarar veremezler.' ifadesini kullandı.

s-f3956c97021f8909cb1f835c5318b0af5b1850
Çelik'in açıklaması şöyle: "AP’de bayrağımıza saygısızlık yapan faşist Yunan milletvekili sadece kendi karaktersizliğini göstermiş oldu. Şanlı bayrağımızın temsil ettiği şerefi anlaması mümkün olmayan ırkçı ve zehirli kafalar yaptıkları saygısızlıkla bayrağımıza zarar veremezler."
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER