Ayrılmak İstedi, Şiddete Uğradı ve Öldürüldü: Gülen Pamukcu'nun Çığlıklarına Yetişemedik...

İstanbul'da 2 yıl önce boşanan ve Ankara'da yaşadığı öğrenilen Ali isimli bir kişiyle evlilik aşamasına gelen bir çocuk annesi Gülen Pamukcu, ayrılmak istediğini söylediği nişanlısı tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü.  DHA'da yer alan habere göre, 2 yıl önc.

Ayrılmak İstedi, Şiddete Uğradı ve Öldürüldü: Gülen Pamukcu'nun Çığlıklarına Yetişemedik...

İstanbul'da 2 yıl önce boşanan ve Ankara'da yaşadığı öğrenilen Ali isimli bir kişiyle evlilik aşamasına gelen bir çocuk annesi Gülen Pamukcu, ayrılmak istediğini söylediği nişanlısı tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü. 

s-cd1db808b1b009e471543994f9389eb07d0387 DHA'da yer alan habere göre, 2 yıl önce boşanan Gülen Pamukcu (27) Sultangazi’de ailesine ait bir binanın bodrum katında yaşıyordu. Pamukcu, Ankara’da yaşadığı öğrenilen Ali isimli bir kişi ile tanıştı. Evlenmeye karar veren çift bir süre sonra nişanlandı. Ancak Gülen Pamukcu ve nişanlısı arasında tartışmalar yaşanmaya başlandı.

5 yerinden genç kadını bıçaklayan şüpheli evden kaçtı

s-bc9fb0b2b96fd18c6fce3afcb41ea1597aae26Tartışmaların sıklaşması üzerine Pamukcu, evlenmekten vazgeçti ve nişanlısından ayrılmak istedi. Ayrılığı kabul etmeyen nişanlısı, sabah saat 04.00’te Gülen Pamukcu’nun yalnız yaşadığı adrese geldi. Yedek anahtarla kapıyı açıp, içeri giren Ali isimli şüpheli, uyandırdığı Pamukcu’yu bıçakladı. 5 yerinden genç kadını bıçaklayan şüpheli evden kaçtı.

Tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti

s-c0b7961cc9ed02283bf010ae39fdfb977c0de8Genç kadının ‘Beni kurtarın’ çığlıklarını duyan ve aynı binada yaşayan 2 ağabeyi hızlıca aşağı indi. Daireye giren 2 ağabey, kız kardeşlerini kanlar içerisinde görünce hemen sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. İlk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri, ambulansla kadını hastaneye kaldırdı. Pamukcu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

"Tehdit etmeye, şiddet uygulamaya başladı"

"Tehdit etmeye, şiddet uygulamaya başladı""Tehdit etmeye, şiddet uygulamaya başladı" Hayatını kaybeden Pamukcu’nun komşusu Sevda Kayaoğlu, “Kızımız 27 yaşındaydı. Eşinden boşanmış, 1 çocuğu vardı. Çocuğu babaannesinde kalıyordu. Ankara’da tanıştığı kişiyle ikinci evliliğini yapacaktı. Nişanlandılar. Kafaları uyuşmadı, ayrılmaya karar verdi. Ondan sonra bu kişi tehdit etmeye, şiddet uygulamaya başladı. Bir sefer kızı Ankara’ya götürdü. Kızı 4’ncü kattaki balkondan aşağı attı. Kız da ‘ben kendimi kurtarmak için attım’ diye ifade verdi. Erkek arkadaşını kurtarmak için galiba öyle söyledi.” dedi.

"Sabah 05.00’da çığlık seslerine uyandık"

s-54245e424b0a103dc7ae337f2ef8766e66d58eOlay günü yaşananları da anlatan Kayaoğlu, “Sabah 05.00’da çığlık seslerine uyandık. ‘Beni kurtarın’ diye çığlık sesi duyduk. 5 yerinden kızı bıçaklamış. Polisler ve sağlık ekipleri kapının önündeydi. Ambulansla hastaneye götürdüler. Hastanede hayatını kaybetti. Bu yedek anahtar yaptırmış. Saat 04.00’te kapıyı açıp, içeri girmiş. Kız uyuyormuş. Sonra tartışmaya başlıyor. O anda bıçaklamış. Abileri aşağı inene kadar, kaçıp gitmiş.” diye konuştu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER