Bahçeli'den Akşener Açıklaması: 'Bir Kadının Bu Denli Ayıplı Bir Dil Kullanması Rezilliktir'

MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in bugünkü grup toplantısında kendisine yönelik yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün İP'in Başkanı, talimatlı ve tembihli bir konuşmayla nefret n.

Bahçeli'den Akşener Açıklaması: 'Bir Kadının Bu Denli Ayıplı Bir Dil Kullanması Rezilliktir'

MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in bugünkü grup toplantısında kendisine yönelik yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. 

Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün İP'in Başkanı, talimatlı ve tembihli bir konuşmayla nefret nöbetine girmiştir. Bir kadının bu denli ayıplı bir dil kullanması esasen rezilliktir." dedi.

s-9d1f73d55cfc96e74697760a96d4faa7f50fd3
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugünkü grup toplantısında yaptığı konuşmada  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bazı parti yöneticilerinin kendisine hakaret ve küfür ettiğini dile getirdi. Akşener, “Bugün olmazsa mahşerde hep birlikte Allah’ın huzurunda hesaplaşacağız sizinle” ifadelerini kullanmıştı… Akşener'den 'Fosforlu Meral' Açıklaması: 'Kereste Gibi Formlara 'Erkek' Demeye Midem Kalkıyor...' -

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Akşener'in açıklamaları üzerine sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

"Bugün İP'in Başkanı, talimatlı ve tembihli bir konuşmayla nefret nöbetine girmiştir. Bir kadının bu denli ayıplı bir dil kullanması esasen rezilliktir. Pervasızlığından ve pişkinliğinden biz hicap duyduk, ama o duymadı. Çirkin üslubundan biz utandık, o utanmadı, gocunmadı. MHP'de yıllarca görev alan veya aramızda bulunan değerli arkadaşlarımı İP'in yönetiminden istisna tutuyor, malum ve mezkur ağır ve acınası suçlamaları vicdanlarında tartmalarını diliyorum. Söylenenler reva mıdır? Hakkaniyete sığmakta mıdır? Bir insanın dünü bugününe kefil, bugünü geleceğine keşif kolu olmalıdır. İP'in Başkanı dün ne söylemişse bugün çiğnemiş, muhtemelen de bugün söylediklerini yarınlarda inkar edecektir. Zira yaptığı hep budur. İP'i, MHP'ye dolamak isteyenlerin ayakları birbirine dolanmıştır."
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER