Bakan Koca'dan "Ayda" Eleştirilerine Yanıt: '3 Yaşındaki Bir Çocuğa Hayata Dönüş Anında Soru Acaba Nasıl Sorulmalıydı?'

İzmir'de 91 saat sonra enkaz altından çıkarılan Ayda'nın ambulans görüntülerini "Ayda'nın acıyan bir yeri yok" diye paylaşan Sağlık Bakanı Koca, o an minik kıza "Acıyan bir yerin var mı?" diye sorulmasına gösterilen tepkiler sonrası açıklama yaptı.

Bakan Koca'dan

İzmir'de 91 saat sonra enkaz altından çıkarılan Ayda'nın ambulans görüntülerini "Ayda'nın acıyan bir yeri yok" diye paylaşan Sağlık Bakanı Koca, o an minik kıza "Acıyan bir yerin var mı?" diye sorulmasına gösterilen tepkiler sonrası açıklama yaptı. Koca, "Göçük altından çıkarılan bir çocuğa hayata dönüş anında soru acaba nasıl sorulmalıydı?" dedi.

s-598d4f5f1b5541d903210287666ecc9d9a3117
İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem, 114 canımızı aldı, binden fazla vatandaşımız yaralandı. Depremin 91. saatinde enkaz altından sağ olarak çıkarılan 3 yaşındaki Ayda ise herkese umut oldu.O gün, Ayda'nın hastaneye gittiği ambulanstan görüntü paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Ayda'nın acıyan bir yeri yok" ifadesine yer vermişti. Videoda ise bir sağlık görevlisinin minik Ayda'ya acıyan bir yerinin olup olmadığı, hangi yemeği istediği gibi konuşmalar yansımıştı. Enkazdan Çıktıktan Sonra Annesini Kaybeden Ayda İçin "Acıyan Bir Yeri Yok" Diyen Fahrettin Koca'nın Paylaşımı Tepki Gördü -

Tepkiler sonrası Bakan Koca Twitter hesabından şu metni paylaştı

s-8cf5259f73cb95f6a36eaa2e97f646f2c9ab3e

TİP Genel Başkanı Erkan Baş da tepki göstermişti

Erkan Baş, Hükümeti ve 'Ayda'nın Acıyan Yeri Yok' Diyen Bakanı Topa Tuttu: 'Şov Yapıyorlar, Ayda'nın Anası Yok Anası' -

Ne olmuştu?

91 Saat Sonra Gelen Mucize: 4 Yaşındaki Ayda Enkaz Altından Sağ Olarak Çıkartıldı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER