Bakan Koca, Doktorları Hedef Gösteren İmamla İlgili Konuştu: 'Gerekirse Suç Duyurusunu Biz Yaparız'

Konuyla ilgili Fatih Altaylı'nın köşesinde açıklamada bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'gerekirse suç duyurusunu biz yaparız' dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Fatih Altaylı'nın 'Bayram günü Bakan Koca ile sağlık sohbeti' başlıklı köşesinde konuştu. Gündeme ilişki.

Bakan Koca, Doktorları Hedef Gösteren İmamla İlgili Konuştu: 'Gerekirse Suç Duyurusunu Biz Yaparız'

Konuyla ilgili Fatih Altaylı'nın köşesinde açıklamada bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'gerekirse suç duyurusunu biz yaparız' dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Fatih Altaylı'nın 'Bayram günü Bakan Koca ile sağlık sohbeti' başlıklı köşesinde konuştu. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Koca, grev yapan doktorlarla ilgili skandal sözler sarfeden Konya'nın Selçuk ilçesinde görevli Cami imamının sözleri ile ilgili konuştu.

'Soruşturmanın açığa alınarak sürdürülmesinden yanayım'

Altaylı'nın konuyla ilgili sorduğu soruyu cevaplayan Koca, Diyanet İşleri Başkanı ve Konya Valisi ile görüştüğünü, konunun takipçisi olunacağını söyledi.Altaylı'nın 'Bakanlığın konuya dahil olması gerekmez mi?' sorusuna ise Koca şu şekilde cevap verdi: “Fatih Bey, Konya’da şehit edilen doktor kardeşimiz bir kahraman. 8 çocuklu, fakir bir ailenin evladı. Bin bir zorlukla yetiştirilmiş bir hekim. Ailesini ziyaret ettim. Hekime yönelik şiddetin acısını en derin şekilde yaşıyoruz, görüyoruz. Bu konularda en ufak bir şüpheniz olmasın. Dediğim gibi ben soruşturmanın açığa alınarak sürdürülmesinden yanayım. Savcılığa Bakanlık olarak suç duyurusunda bulunma konusunu gidişata göre değerlendireceğim. Yani gereğinin yapıldığı konusunda şüphe duyarsak biz devreye gireriz.”

İlgili haber

İmamdan Doktorlar İçin Çağrı: ‘Sen Olsan Öldürmez misin?
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER