Bakan Nebati'den zincir marketlere tebrik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde yapılan indirimler, zincir marketlere de örnek oldu. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, geçen hafta, en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin genel müdürleriyle bir araya gelmişti.

Bakan Nebati'den zincir marketlere tebrik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde yapılan indirimler, zincir marketlere de örnek oldu.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, geçen hafta, en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin genel müdürleriyle bir araya gelmişti. Muş, marketlere etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunmuştu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati de katıldığı bir televizyon programında, gıda perakendecileriyle görüştüğünü ifade ederek, fiyat artışlarının artık makul kabul edilemeyeceğini belirtmişti.

Nebati, "Buradan da gerek ulusal gerekse yerel marketlere fiyatların belli bir süre artırılmaması veya sabitlenmesi noktasında çağrıda bulunuyorum. Biz her türlü katkıyı sağlamaya hazırız. Bu çağrıya karşılık verenler de oldu." ifadelerini kullanmıştı.

Uyarılar erkisini gösterdi. Müşteriler, ocak ayında zam görmeden alışveriş yapabilecek.

Bakan Nebati, yaptığı açıklamada, "Çok sayıda üründe indirimlere giden işletmelerimizi yürekten tebrik ediyorum. Tüm işletmelerimize benzer uygulamaları hayata geçirmeleri için de çağrıda bulunuyorum" dedi.

Nebati'den marketlere fiyatları sabitleme çağrısı

 

Bakan Nebati: Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin hep yanında durduk

 

Enflasyon rakamları sonrası Bakan Nebati’den açıklama

 

Bakan Nebati ihracat rakamlarını değerlendirdi

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER