"Bakan Pakdemirli'yi Protesto Eden Kadın Gözaltına Alındı" İddiası Yalanlandı

Milas'ta Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye "Her taraf yandı, helikopterler nerede, siz neredesiniz? Hükümet istifa" diyerek protesto eden kadının gözaltına alındığı iddia edildi.

Milas'ta Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye "Her taraf yandı, helikopterler nerede, siz neredesiniz? Hükümet istifa" diyerek protesto eden kadının gözaltına alındığı iddia edildi. İddia İçişleri Bakan Yardımcısı tarafından yalanlandı.

 

s-3fa357cd854385144c6931f5b5d14c39563d7c
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Muğla'nın Milas ilçesinde yangına müdahalede yetersiz kalındığı için protesto edilmişti. Karşısında Bakan Pakdemirli'yi gören bir kadın, "Her taraf yandı, helikopterler nerede, siz neredesiniz?" diyerek tepki göstermiş ve "Hükümet istifa!" sloganı atmıştı. Pakdemirli "buradayız" demekle yetinmiş ve hızlıca oradan uzaklaşmıştı.

İşte o anlar

İşte o anlar İşte o anlar 610d389eed7011af56d5de8f.jpg
KRT'nin aktardığı bilgiye göre, Bakan Pakdemirli'ye yangın bölgesinde isyan eden kadın gözaltına alındı.

İçişleri Bakan Yardımcısı: Hiçbir vatandaşımız gözaltına alınmadı

s-7004e3ffff18722739e7246c296d6afcb61eac
Bakan Yardımcısı Ersoy, Twitter hesabından CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın paylaşımını alıntılayarak yaptığı açıklamada, "Vallahi bıktık, billahi bıktık bu yalanlarınızdan. Açık ve net ifade ediyorum ki; Sayın Pakdemirli'yi protesto ettiği gerekçesiyle hiç bir vatandaşımız gözaltına alınmamıştır. Bu haber tümüyle yalandır. Peki klavuzu yalan haber olanın." ifadelerini kullandı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER