Balkan Ninnisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Balkan Ninnisi Fragman ve Son Bölüm Özeti

Balkan Ninnisi Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Merih Öztürk ve Emre Bey gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Balkan Ninnisi adlı dizi her hafta Salı günleri yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor.

Balkan Ninnisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Balkan Ninnisi Fragman ve Son Bölüm Özeti

Balkan Ninnisi Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Merih Öztürk ve Emre Bey gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Balkan Ninnisi adlı dizi her hafta Salı günleri yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca VE Volkan Kapkın'ın oturduğu dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Balkan Ninnisi fragman ve son bölüm yaşananlar.

Balkan Ninnisi 4. Bölüm Fragmanı

Balkan Ninnisi Son Bölüm Ne Oldu?

Her şeyini kaybeden Elena, Daniel'in doğum günü aldığı için hediye ile ailesiyle birlikte başlarını sokacakları yeni bir yer bulur. Ailesiyle birlikte Süleymanların konağına gelen Elena yaşananlardan dolayı biraz endişelidir. İki aile bahçede tartışırken Jovanka ve Ertan'ın konağa gelmesi herkesi şoke eder. Sonrasında ise Makedon ailenin de konakta yaşayacak olması Süleyman ve Neriman'ı sinir krizine sokar.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER