Banka soymak için kazdığı tünelin altında kaldı

Vatikan yakınlarındaki 11.

Banka soymak için kazdığı tünelin altında kaldı

Vatikan yakınlarındaki 11. Innocenzo Caddesi'ndeki asfalt yolda oluşan çökme sonucu yaklaşık altı metre derinliğinde bir çukur oluştu. Çöken yolun altında, içerisinden yardım çığlıkları gelen bir tünel kazıldığı görüldü.

Başta bir yol işçisi olduğu düşünülen adamı kurtarmak için itfaiye dahil 30 kişilik bir kurtarma ekibi çağrıldı. Ekip, adamı enkazdan çıkarabilmek için paralel bir tünel kazdı ve bu sırada adama oksijen ve sıvı gıda desteği verildi. Sekiz saat süren operasyon sayesinde kurtarılan adam yaralı halde hastaneye kaldırıldı.

3 kişi gözaltına alındı

Yapılan incelemelerde, boş bir mağazadan başlayan tünelin bir banka yakınlarına ilerlediği tespit edildi. BBC'den Övgü Pınar'ın haberine göre çete üyesi oldukları düşünülen 3 kişi gözaltına alınarak sorgulandı.

Mahalleli: Tüneş girişinden inşaat çalışmasına benzer sesler geliyordu

Çetenin, İtalya'da tatil dönemi olması sebebiyle şehirlerin büyük oranda boşaldığı, gelecek hafta sonunda bir banka soygunu yapmayı planladığı ihtimali üzerinde duruluyor. Ansa haber ajansı olay ile ilgili, "Film gibi vurgun girişimi neredeyse trajediye dönüşüyordu" ifadelerini kullandı.

La Repubblica gazetesine konuşan mahalle sakinleri, son haftalarda bölgede çok sayıda soygun yaşandığını bildirdi. Mahallelilerden biri de tünelin girişinin bulunduğu boş mağazadan günlerdir akşam saatlerinde inşaat çalışmasına benzer sesler geldiğini söyledi.

Paris'te 1 milyon dolarlık kuyumcu soygunu

Paris'te askeri müzede büyük soygun

Yaşlı kadın kılığına girerek Banka soygunu gerçekleştirdi

Çalıştığı bankayı soydu: Paranın yüzde 1'i ile yakalandı!

Ukrayna'dan yağma görüntüleri... Rus askeri banka soydu!

Fransa’da lüks mücevher mağazasını soydular

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER