Barıştırma Çakan'ı Öldüren Üç Birey Tutuklandı

Ankara'da dün gece Uzlaşma Çakan'ı öldüren üç kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Başsavcılık basında bulunan haberlere ilişkin 'İtibar edilmemeli' açıklamasında bulundu.Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada Maktulün arkadaşı B.A.

Barıştırma Çakan'ı Öldüren Üç Birey Tutuklandı

Ankara'da dün gece Uzlaşma Çakan'ı öldüren üç kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Başsavcılık basında bulunan haberlere ilişkin 'İtibar edilmemeli' açıklamasında bulundu.

s-d8c6216296fce49a6a38ff7197773b52be4277
Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada Maktulün arkadaşı B.A'nın şahıslara ezanın da okunduğunu, yüksek sesli müziği kısmalarını söylemesi üzerine taraflar arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüştüğü, kavgada maktül Uzlaşma Çakan'ın bıçaklanarak öldürüldüğü, olayla ilgili olarak yürütülen soruşturma dahilinde gözaltına alınan şüpheliler K.Y ve A.B ile suça sürüklenen çocuk Ö.Y'nın Cumhuriyet Başsavcılığımızca ifadeleri alındıktan sonradan tutuklanmaları istemiyle Nöbetçi Sulh Cinayet Hakimliği'ne sevk edildikleri, şüpheliler ve suça sürüklenen çocuğun Sulh Canice Hakimliğince ayı bambaşka tutuklanmalarına karar verilmekle, soruşturma işlemlerine Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığımızca özenle devam edilmektedir. Bir kısım haberlerde ve sosyal ağ hesaplarında açıklanmış maktulün Kürtçe müzik dinlediği için öldürüldüğü yönündeki data iyice yalan olup, bu şekilde manipülasyon taşıyan paylaşımlara asalet edilmemesi gerekmektedir” denildi.

3 kesin olmayan tutuklandı...

s-4edf6549468ceeafbe3289094ef51d86e99c0d
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada , Uzlaştırma Çakan’ın bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili olayda şüpheliler K.Y., A.B. ve Ö.Y.’nin çıkarıldıkları mahkemece tutuklandıkları belirtildi.

Ne olmuştu?

Ankara'da 20 Yaşındaki Uzlaşma Çakan Bıçaklanarak Öldürüldü: Bakanlık 'Kürtçe Müzik' İddiasını Yalanladı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER