Başak Cengiz'in Katili Can Göktuğ Boz'un Akıl Hastanesine Sevk Edilme Talebi Reddedildi

Anne, 'akıl sağlığı yerinde değil' demişti Can Göktuğ Boz'Un 'Tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' ve 'Silahla tehdit' suçlarından tutuklanmasının ardından avukat annesi Ayşe Nejla Yomralıoğlu savunmasında oğlunun 'akıl sağlığının yerinde olmadığ.

Başak Cengiz'in Katili Can Göktuğ Boz'un Akıl Hastanesine Sevk Edilme Talebi Reddedildi
s-c98116493aaea66f73f09c916630f86bffaa8d

Anne, 'akıl sağlığı yerinde değil' demişti

Can Göktuğ Boz'Un 'Tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' ve 'Silahla tehdit' suçlarından tutuklanmasının ardından avukat annesi Ayşe Nejla Yomralıoğlu savunmasında oğlunun 'akıl sağlığının yerinde olmadığını belirterek, 'Kendisi 14 yaşından beri psikolojik tedavi görmektedir. Verilen ilaçları düzenli kullandıramadık. Son 2-3 senedir tedaviyi reddediyor ve benimle görüşmemektedir. Sıkıntılarının arttığını, akıl sağlığının yerinde olmadığını ben de gözlemledim. Bu nedenle gözlem altına alınıp tedavisinin yapılmasını talep ediyorum' demişti.Ancak Boz, özel bir üniversitede mühendislik ve Açık Öğretim Fakültesi Sosyoloji bölümü okuduğunu, yıllar önce uyuşturucu kullandığı için 17 gün yatılı olarak tedavi gördüğünü, yine aynı yıllarda unutkanlık için de ilaçla tedavi aldığını belirterek, 'En son 2016'da tedavi için hastanelere gidiyordum. Son 5 yıldır tedavi için hastaneye gitmedim. Herhangi bir hastalığım bulunmamaktadır' diye konuşmuştu.

Ayrıca bakınız

Başak Cengiz'in Katilinin Evinden 'Dehşet Koleksiyonu' Çıktı...
Ataşehir'de, Mimar Başak Cengiz'i kılıçla öldüren Can Göktuğ Boz'un evinde bulunan kıl... 591 16 Kasım, 14:01 Samuray Kılıçlı Katilin Evinin Fotoğrafları Ortaya Çıktı!
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER