Beyaz Saray Açıkladı: ABD Başkan Yardımcısı Pence, Erdoğan'la Görüşmek İçin Türkiye'ye Geliyor

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada ABD Başkan Yardımcısı Pence'in perşembe günü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşeceği açıklandı. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada ''Başkan Yardımcısı, Cmmhurbaşkanı Erdoğan'a bir çözüm bulunana kadar Türkiye'ye yönelik yaptırımla.

Beyaz Saray Açıkladı: ABD Başkan Yardımcısı Pence, Erdoğan'la Görüşmek İçin Türkiye'ye Geliyor

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada ABD Başkan Yardımcısı Pence'in perşembe günü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşeceği açıklandı.

s-9ccf9544a6aac084faa2f62919ca68136e83e9
Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada ''Başkan Yardımcısı, Cmmhurbaşkanı Erdoğan'a bir çözüm bulunana kadar Türkiye'ye yönelik yaptırımların kalacağını söyleyecek'' denildi. Açıklamaya göre ABD heyetinde ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O'Brien ve ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey de olacak.

"Michael Pence büyük sefere hazırlanıyor"

s-d9d71e7d922112e714c934b99943f0192e1d31
ABD Başkanı Donald Trump, Yardımcısı Michael Pence ve Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’nun yarın Türkiye’ye giderek Suriye’nin kuzeydoğusundaki durumu görüşeceğini belirtti. Trump, bugünkü basın toplantısında, “Michael (Pence) büyük sefere hazırlanıyor, yarın gidecek. Heyetimiz gidiyor. Heyete Michael (Pence) ve Dışişleri Bakanı Pompeo başkanlık edecek” dedi.

Ayrıca bakınız

ABD Hazine Bakanlığı Açıkladı: Bakan Akar, Soylu ve Dönmez Yaptırım Listesine Alındı - Donald Trump, Türkiye'ye Yaptırımları Açıkladı: 'Çelikte Gümrük Vergisi Yüzde 50'ye Çıkarılacak'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER