Binali Yıldırım'ın 'Şaşırtma Yapmak İstedim' Açıklamasına Dündar'dan Cevap: 'Niyeti Ortaya Çıktı'

AKP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Binali Yıldırım, ATV'de gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ekrem İmamoğlu ile yapılacak ortak yayınla ilgili konuşan Yıldırım, her adaya 15 soru sorulacağını ve 3'er dakika süre verileceğini belirtti.

Binali Yıldırım'ın 'Şaşırtma Yapmak İstedim' Açıklamasına Dündar'dan Cevap: 'Niyeti Ortaya Çıktı'

AKP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Binali Yıldırım, ATV'de gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ekrem İmamoğlu ile yapılacak ortak yayınla ilgili konuşan Yıldırım, her adaya 15 soru sorulacağını ve 3'er dakika süre verileceğini belirtti. Yıldırım ayrıca ortak yayın için neden Uğur Dündar'ın ismini verdiğini de açıkladı.

"Şaşırtma yapmak istedim"

s-1402cdd578dc79bdb71c518b12e4e44929826fOrtak yayınla ilgili sorulan soruya cevap veren Binali Yıldırım, "İki sebepten dolayı Uğur Dündar'ı teklif ettim. Yandaş televizyonda yaparlar kendin çal kendin oyna yaparlar dediler. Burada bir şaşırtma yapmak istedim. Açık taraf olan biri. Benim için hiç mahzuru yok. Yeter ki bahaneleri kalmasın. Niye vazgeçtiğini anlayabilmiş değiliz. Sen soru soracaksın biz cevap vereceğiz, adaylar demokrasi bundan nasıl zarar görecekler dedim. Ben de tam onun için Dündar ismini telaffuz ettim. Niye? Bir kutuplaşmadır gidiyor. böyle mi kardeşim, madem ki bu kutuplaşmayı yumuşatacak bir süreç için Uğur Dündar bu işi üstlensin. Bu şekilde bir iletişim kurulsun. Bu fırsatı değerlendirebilirdi. Ancak büyük bir ihtimalle CHP'nin telkiniyle bu yayını yapmaktan vazgeçti. Kendisinin açıklamaları ne kadar kabul gördü ikna edici oldu bilemem. Ben ikna olmadım." ifadelerini kullandı.

Yıldırım'ın bu açıklaması sonrası Dündar'da cevap geldi: "Niyeti ortaya çıktı"

s-803deb2f760aaa23031383e8bfcf689d42b0e0

Neler yaşanmıştı?

Binali Yıldırım: 'Canlı Yayını Uğur Dündar Yönetsin' -

Dündar kendisine gelen teklifi 'evrensel yayıncılık ilkeleri gereği' diyerek reddetmişti

İmamoğlu-Yıldırım Yayını İçin Dündar'dan Açıklama: 'Moderatörlük Yapmama Kararı Aldım' -

İki parti daha sonra moderatörün İsmail Küçükkaya olduğunu açıklamıştı

Moderatörün İsmail Küçükkaya Olacağı Açıklandı: Yıldırım-İmamoğlu Ortak Yayını 16 Haziran'da Yapılacak
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER