Bir Depremzedenin İsyanı: 'Hasar Gören Binamdan Aboneliklerimin İptali İçin 100 Bin TL İstediler'

İzmir’de 6.6 büyüklüğündeki depremden etkilenen bir vatandaş, evinin ağır hasarlı olduğunu belirterek üyesi olduğu telekomünikasyon şirketinden üyeliklerinin iptalini istediğini söyledi.

Bir Depremzedenin İsyanı: 'Hasar Gören Binamdan Aboneliklerimin İptali İçin 100 Bin TL İstediler'

İzmir’de 6.6 büyüklüğündeki depremden etkilenen bir vatandaş, evinin ağır hasarlı olduğunu belirterek üyesi olduğu telekomünikasyon şirketinden üyeliklerinin iptalini istediğini söyledi. Şirketin üyeliğini iptal etemediğini söyleyen depremzede “ya dondurursunuz ya da iptal için 100 bin lira ödersiniz” yanıtını aldığını öne sürdü.

s-3cedce1656d84485139a64eda1c64b9f304b0d
CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin paylaştığı videoda İzmir’deki depremden evinin ağır hasar gördüğünü belirten bir vatandaş telekomünikasyon şirketine iptal için başvurduğunu söyledi.

'Ben çadıra mı nakil yaptırayım'

'Ben çadıra mı nakil yaptırayım''Ben çadıra mı nakil yaptırayım' Üyeliklerinin iptal edilmediğini ve kendisinden para istendiğini söyleyen depremzede şu şekilde konuştu: 
"İnternetim var, bir de telefonum var. İptal için aradım, benden aletin parasını istediler. Ben çadıra mı nakil yaptırayım, ‘Ya dondurma ya da iptal edersin ve 100 bin kusur lira ödersiniz’ dediler. Biraz mağdur insanların haklarını da savunsunlar."

Olayı sosyal medya hesabından duyuran CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'de iddialara tepki gösterdi.

s-1611a01c7a2d9c20fb644397aef3329d16b91d
Çelebi paylaştığı videonun yanında "Türk Telekom duyuyor musun?Bu rezilliğe son verin! Mağdurlardan para kazanmayıverin" dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER